USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Керівник ветеринарної медицини просить гроші, але не звітує за них

23 Листопада 2017 12:58
Працівники ветеринарної медицині просять виділити з обласного бюджету понад 8 мільйонів на зарплати. Втім, куди ідуть гроші, які вже раніше виділяли, керівник служби так і не відзвітував.

Про це йшлося під час засідання чергової шістнадцятої сесії Волинської обласної ради сьомого скликання 23 листопада.

Депутат Валерій Діброва попросив виключили фінансування у зміни до бюджету, мовляв, в області скорочується поголів’я ВРХ.

На це голова обласної ради Ігор Палицяповідомив, що перший ініціює фінансування ветеринарної медицини, якщо стане розуміло, як кошти з обласного бюджету використовують.

«Ми підтримуємо ветеринарну службу, але керівник ветеринарної медицини такі не прийшов жодного разу відвітувати про свою роботу. Хай він нам розкаже, як функціонує ковельський ветсаназавод, куди дівають рештки із птахофабрик на Волині, за що вони беруть гроші. Зараз за вересень-жовтень ми закриємо заборгованість після звіту керівника», - розповів Ігор Палиці.

Зауважимо, що на ветмедицину мають передбачити 3,5 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ще раз Показати IP 23 Листопада 2017 13:47
Їм ще мало?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus