USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Керівника Ківерцівської поліції затримали п’яним за кермом. Його хочуть звільнити

26 Березня 2024 12:25
Очільника Ківерцівської поліції Михайла Євтушика затримали п’яним за кермом. Відомо, що посадовця поки що відсторонили від виконання обов’язків. Заплановано провести службову перевірку щодо цієї ситуації.

Інформацію підтвердили в Головному управлінні Національної поліції у Волинській області, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Дійсно, на працівника поліції були оформлені адміністративні матеріали за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Поки що він відсторонений від займаної посади. Триває службове розслідування, за результатом якого дисциплінарна комісія прийме рішення про його звільнення з лав поліції. Це принципова позиція керівництва поліції Волині», – прокоментувала завідувачка сектору комунікації ГУНП Волині Ольга Бузулук.

Нагадаємо, попередньо, у 2020 році, Михайла Євтушика було призначено керівником Луцького районного відділення поліції Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області. До призначення на Волинь він працював на посаді начальника Млинівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУНП у Рівненській області.

Довідка

Михайло Євтушик народився 1979 року. Закінчив Київський національний університет внутрішніх справ. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1999 році рядовим міліціонером. Службу проходив на посадах начальника відділення кримінальної міліції у справах неповнолітніх Ковельського міського відділу УМВС у Волинській області та першого заступника начальника відділу-начальника кримінальної міліції Турійського районного відділу УМВС у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 26 Березня 2024 12:49
Через рік виявиться. що звільнення незаконне і поновлять із виплатою річної зарплати плюс кілька мільйонів за моральний збиток
ігор Показати IP 26 Березня 2024 16:31
та ви що, а запланована внутрішня службова перевірка доведе що такого не було а він в цей час надавав благодійну допомогу для ЗСУ
Дбрнерозслідує Показати IP 26 Березня 2024 16:41
А де новини щодо керівника поліції Волині?
Олександр Показати IP 27 Березня 2024 12:23
Та нічого страшного,після нього призначать такогож самого мєнта з іншого району.І знову:презентація,борець проти корупції і т.д..Вони всі такіж.Система то прогнила починаючи із зеленського.
Василь Показати IP 28 Березня 2024 09:53
Він в Камені хабарі брав з своїм заступником а потім рішанув начальником в Ківерці!! Аверс тримайте дану ситуацію на контролі
Анатолій Показати IP 28 Березня 2024 11:36
Там мер пяне бидло ДТП скоював після позбавлення прав далі їздив ще й суд виграв. Поки їх кришують то нічого не зміниться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus