USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Керівників ОСББ, які не йдуть на контакт, виключать з програм підтримки

10 Грудня 2019 09:35
Луцькі ОСББ, очільники яких не контактують з мешканцями, позбавлять участі у програмах підтримки.

Про це під час оперативної наради у Луцькій міській раді повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Як розповів перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Григорій Недопад, лучани скаржаться на те, що, попри низьку температуру у квартирах, голови ОСББ не виходять на зв’язок, а у «Луцьктепло» не беруть слухавки.

«Ви прийміть це до уваги, і візьмемо ці структури «на олівець» під час розгляду програми підтримки. Спочатку допомагатимемо ОСББ, які йдуть на контакт, і в останню чергу тим, які не відповідають на дзвінки», – звернувся посадовець до виконувача повноважень Луцького міського голови Григорія Пустовіта.

На це Григорій Пустовіт відповів, що ті керівники ОСББ, які не йдуть на контакт, не реагують на дзвінки, в жодну програму підтримки не ввійдуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Правда Показати IP 10 Грудня 2019 10:01
На олівець-це якраз "по совітські".Якщо голови не відповідають на звернення власників квартир,то їх потрібно переобрати,ось і вся суть.
Лучанин до Правда Показати IP 10 Грудня 2019 10:51
Хто заважає** Будь ласка переобирайте!
Людмила Показати IP 10 Грудня 2019 10:13
Люди скаржаться на своїх голів ОСББ, то візьміть ще й виключіть їх з програм підтримки. Ото мудрість!
Міщанка до Людмила Показати IP 10 Грудня 2019 11:01
І кому зроблять гірше -тим самим мешканцям!
Нато Показати IP 10 Грудня 2019 11:01
Голова обраний, тому працюйте з тими, кого обрали люди. Хто не задоволений головою ОССБ - це їх особиста проблема. Обирає більшість і завжди можна переобрати. Організовуєте збори власників і вперед, тоді все стає ясно. Не потрібно прикриватись кількома людьми, яким щось не подобається. а всім не вгодиш - відома істина.
Василь Показати IP 10 Грудня 2019 12:17
Де конкретика?Які ОСББ?Хто там керує і в чому проблема??А якщо в голови ОСББ 10 будинків і більше-то хто таке створив і дозволив? А тепер штани,штани!!!Міськрада сама собі и людям створює проблеми із-за своєї некомпетентності-а потім соплі жує!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus