USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Керівництво» Криму раптово покинуло півострів: ЗМІ дізналися причини

17 Серпня 2022 21:29
Минулої ночі під час перекриття руху на Кримському мосту півострів покинула верхівка окупаційного режиму – «прем’єр» Сергій Аксьонов і «спікер» Володимир Константинов.

Про це повідомляє 24 канал із посиланням на власні джерела в розвідці.

За даними ЗМІ, поки українським спецслужбам невідомо, де перебуває Аксьонов і Константинов. Поїхали вони нібито після дзвінка від московського куратора, який повідомив їм про небезпеку для життя. Після цього вони поспіхом виїхали і вивезли з півострова дружин, дітей і навіть коханок в машинах з охороною, передають журналісти.

«Підлеглі «прем’єра» всю ніч знищували документи. Наразі сім’ї «політиків» перебувають в Ростові, де оселилися в одному з готелів. Активно заливають страх у місцевих ресторанах і відзначають власний порятунок. Про повернення в півострів поки не йдеться», – сказано в повідомленні.

Читати ще: На Керченському мосту – рекордний трафік після вибухів на півострові

Напередодні повідомлялося, що російські окупанти нібито закрили Кримський міст з вечора вівторка до ранку середи, мотивуючи це нібито загрозою «атаки» з боку України. В цей час півострів, за даними ЗМІ, покинули ватажки окупаційної адміністрації.

Як ми писали, 16 серпня у Криму пролунали вибухи. Як стало відомо, сталося одразу два інциденти: пожежа на трансформаторній підстанції та детонація на складі боєприпасів у селі Майське.

У Міноборони РФ кажуть, що детонація боєприпасів сталася внаслідок займання. Пізніше у відомстві заявили про диверсію.

Раніше, 9 серпня, у тимчасово окупованому Росією Криму прогриміли потужні вибухи на військовому аеродромі «Саки». Внаслідок вибухів було знищено чимало літаків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Серпня 2022 22:07
нахіба такі байки розказувати? це вам не Washington Post.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus