USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Халепа з офіцерами: курсантів у Росії достроково випускають з академій просто на фронт

2 Жовтня 2022 12:52
Російське військо зазнає колосальних втрат на фронті. Про це свідчить не лише часткова мобілізація. Так, у країні-агресорці достроково випускають курсантів з академій. Їх відправлять на фронт.

Про це заявляють в Інституті з вивчання військ (ISW). Укладачі звіту зазначають, що це свідчить про те, що ворог прагне мобілізувати на війну якомога більше людей.

У відомстві розповідають про достроковий випуск курсантів російських військових академій. Пов’язано це з тим, що військо Росії зазнає шаленого дефіциту офіцерсько-кадрового складу.

Відомо, що останній рік навчання не завершать курсанти Рязанського повітряно-десантного училища. Вони екстерном будуть випущені, після чого призначені на молодші офіцерські посади. Спочатку вони займатимуться навчанням полків мобілізованого резерву. Мовиться про перекидання до полігонів у Рязані, Омська, Пскова, Тули й інших російських міст.

Читати ще: У британській розвідці пояснили, в чому важливість звільнення Лиману

Посилаючись на Генштаб ЗСУ, укладачі звіту зауважили, що вчорашніх курсантів невдовзі відправлять на фронт. Планують це зробити через місяць з моменту початку цих же навчань.

Аналітики припускають, що передчасне призначення курсантів до запасних полків може ускладнити ситуацію у російському війську. Це негативно вплине на і так слабкі командні структури. І тут немає нічого дивного. Курсанти без необхідного досвіду займатимуться підготовкою мобілізованих, більшість з яких теж без досвіду.

Цікаво, що відповідна практика матиме негативні наслідки на роки. Втрата кадетів може ще більше завадити відновленню армії Росії.

Водночас не слід забувати, що у Росії продовжують використовувати дискримінаційну практику під час мобілізації. Перехоплена ГУР МО телефонна розмова військовослужбовця свідчить про те, що з багатих областей країни на війну відправляють значно менше чоловіків. Йдеться, зрозуміло, про Москву та Санкт-Петербург.

Натомість з Курська, Воронезької та Бєлгородської областей женуть на фронт значно більше. Ця розмова вкотре доводить, що на фронт перекидають представників бідніших верств населення. Крім того, військовим досвідом вони похизуватися не можуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus