USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хей почне переговори з Кличком після Руїза

20 Грудня 2009 10:09
Чемпіон WBA в суперважкій вазі Девід Хей заявив, що розпочне переговори про проведення об\'єднавчого поєдинку проти володаря титулу WBC Віталія Кличка не раніше того часу, коли завершиться його бій проти обов\'язкового претендента Джона Руїза.
«Як видно, у нас є якісь домовленості, однак я поняття не маю, звідки він взяв, що у нас є домовленість про бій, – цитує Хея The Guardian. – Насправді я не вів з ними переговорів з моменту підписання контракту на бій проти Валуєва. Мій наступний суперник - це Джон Руїз. Після того, як я одержу видовищну перемогу над ним, я сяду за стіл переговорів, і ми поговоримо про поєдинок проти Віталія
Передбачається, що Хей прагне до проведення наступного року поєдинку проти Віталія Кличка на стадіоні Уемблі в Лондоні, і 29-річний британець, що лише нещодавно перейшов у суперважку вагу, має намір виконати свою мрію і стати абсолютним чемпіоном світу в цій ваговій категорії – повідомляє Allboxing.Ru
«Кожен, хто володіє титулом, є метою для мене, – заявив Хей. – Моя мрія ще не здійснилася. Я досяг мети стати чемпіоном світу, і зараз хочу зміцнити свою репутацію, об\'єднавши титули, і панувати в суперважкому дивізіоні, як це робили великі Евандер Холіфілд, Леннокс Льюїс та Майк Тайсон».
Раніше Віталій Кличко в інтерв\'ю українському виданню Факты и комментарии повідомив, що попередня домовленість про поєдинок з Хеєм вже існує, проте тренер і менеджер британця Адам Бут спростував заяву українського боксера. Зараз відсутність такої домовленості підтвердив і сам Хей.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
OrestN Показати IP 20 Грудня 2009 11:27
є надія що Кличко подолає і Руїза. удачі!
Юка Показати IP 20 Грудня 2009 13:14
До OrestN: а я в цьому не сумніваюсь!
OrestN Показати IP 20 Грудня 2009 17:10
тільки не варто наперід зарікатись. У "кроварому спорті" може абсолютно все трапитись. Кінець-кінців екстрасенси можуть заврочити...
Таня Показати IP 20 Грудня 2009 18:34
Якщо все вийде(бій Кличко-Хей) то побачимо чия мрія сильніша. В Кличків теж Мрія ще не дійшла до кінця. Залишивсмя один крок і Хей про це знає тому відтягує час, напевне вичікує, що Віталій ще постарішає і сили почнуть покидати його, але він не дочекається.
alex Показати IP 20 Грудня 2009 23:45
"є надія що Кличко подолає і Руїза. удачі!" - Кличко зустрінеться з Руїзом лише тоді, якщо Руїз програє Хею. А тоді вже Хей залишиться з носом і нікому він не буде цікавий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus