USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ходирєв – на побігеньках у Клімчука?

2 Вересня 2010 14:58
Начальник волинської міліції В'ячеслав Ходирєв може бути «на побігеньках» у губернатора Волині Бориса Клімчука та займатиметься переслідуванням тих політиків та підприємців, які не працюють у рамках, визначених самим Клімчуком.

Таке припущення 2 вересня висловив політолог, директор Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Наход на сайті Центру.

Призначення начальником УМВС України у Волинській області В'ячеслава Ходирєва можна вважати черговим кроком до зміцнення влади Бориса Клімчука у регіоні. Те що Ходирєв уже перебував на цій посаді з 1996 по 2001 рік та його приятельські стосунки з головою ОДА ще одне підтвердження того, що конфліктів між цими двома посадовцями у майбутньому бути не повинно, - вважає експерт.
«Можна лише здогадуватись, які аргументи представляв у Києві Борис Петрович, щоб пролобіювати призначення начальником міліції свого кандидата. Це призначення повністю відповідає логіці багатьох попередніх призначень зроблених безпосередньо Борисом Петровичем, або за його поданням. На відповідальні посади приходять старі перевірені «бійці», які не «підсунуть сюрпризів» у роботі голові ОДА», - сказав Михайло Наход.
Викликає ж занепокоєння те, що новий начальник може бути «на побігеньках» у губернатора, та займатиметься переслідуванням тих політиків та підприємців, які не працюють у рамках визначених самим Клімчуком, додає він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
согласєн! Показати IP 2 Вересня 2010 15:21
І "таракани" Романюка теж вилізли не просто так...
Олександр Показати IP 2 Вересня 2010 15:58
1. А на чиїх побігеньках сам Наход? 2. "ВН" одразу після призначення Ходирєва писали про його відносини та пов'язаність із Клімчуком, а тут цей політолух відкриває Америку... куди кінь з копитом, туди і рак із клешнею, перепрошую.
Михайло Наход Показати IP 2 Вересня 2010 17:11
Дана замітка, підготовлена "Волинськими новинами", є лише частиною значно ширшого серпневого аналітичногго звіту http://www.cpaec.org.ua/news/view/300 нашого Центру.
Олександр Некрот Показати IP 2 Вересня 2010 17:46
І "Волинські новини" не мають більше з чого замітки клєпати - тільки повторювати одне й те саме, так?
Юрій Ричук до Олександр Некрот Показати IP 2 Вересня 2010 17:55
Це ти про що?
знаю Показати IP 2 Вересня 2010 22:13
Якщо партії регіонів вдасться протягти на мера Романюка - то на побігеньках в Клімчука буде бігати весь Луцьк
знаю 2 Показати IP 5 Вересня 2010 10:32
НІ, партії регіонів - олігархам та корупціонерам, меру Романюку - тихому пяничці, заступнику губернатора БАШКАЛЕНКО - який не любить Україну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus