USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ходити пішки і чекати: громадський транспорт на Волині поки не курсуватиме

24 Травня 2020 19:33
На Волині із 22 травня не запрацював громадський транспорт. Усе – через незадовільну ситуацію із захворюваністю на коронавірус. Зокрема, в обласному центрі міська влада буде готова відновити рух маршруток та тролейбусів лише тоді, коли показники захворюваності будуть меншими.

Більшість областей дозволили роботу транспорту за рішенням Кабінету Міністрів про послаблення карантинних заходів із 22 травня. Однак, за певних умов та статистичних даних про захворюваність. Станом на 22 травня у Волинській області на 100 тисяч населення було 16 хворих при допустимій нормі 12, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт розповідає, що раніше місто було готове до запуску громадського транспорту та відкриття дитячих садочків. Проте зараз ситуація змінилася.
«Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки прийняла рішення, що в області послаблень не буде», – констатував посадовець.

Читати ще: Запустити громадський транспорт на Волині з 22 травня не можуть – забагато хворих

Станом на сьогодні громадський транспорт Луцька готовий вийти на маршрути і працювати у звичайному режимі. Проте наразі це відкладається.

Тим часом лучани чекають, поки на вулицях з’явиться громадський транспорт, адже не всім під силу діставатися на роботу пішки чи витрачатися на таксі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Вже дістали Показати IP 24 Травня 2020 20:10
Всі зайві витрати будуть покладені на державу!
Дзвоніть на 103 Показати IP 24 Травня 2020 20:34
Наклали на карантинні обмеження, не вміємо себе поводити, цінувати других людей, передчасно познімали маски з рукавичками. Вирішили, що вже не будемо хворіти, а хто буде хворіти нехай помирає, аби не я. Ото маємо, що маємо, значить будемо продовжувати ходити пішки ще один місяць, а може два.
Анатоль. до Дзвоніть на 103 Показати IP 24 Травня 2020 22:00
Людоньки! Шош то коїться! Рятуйте переляка!
Отакої Показати IP 24 Травня 2020 21:12
Дістали вже з цими масками і рукавичками.Передача вірусу і відповідно зараження відбуваються де є скупчення людей, тривале,закрите приміщення без вентиляції (якої в нас немає в більщості)і близька відстань.Школи,садочки,лікарні,підприємства,пошта,банки,інші і звичайно громадський транспорт.Напялити маску і рукавички і ходити по вулиці і тішитись,що ти захищений...Просте запитання-для чого???
Анонім до Отакої Показати IP 25 Травня 2020 08:50
Щоб тлумок, який заразився, але не має симптомів і тому не знає, не заразив оточуючих.
лучанка до Отакої Показати IP 25 Травня 2020 08:51
в часи пік коли люди їдуть на роботу, пенсіонери не їздять. можна ще якісь обмеження ввести,але транспорт треба запустити.
Лучанин Показати IP 24 Травня 2020 23:04
Це у Луцьку 16 замість 12 "при допустимій нормі"? Тобто виходить що у Луцьку сьогодні захворіло 35 чоловік (220 тис. населення)? По-перше, норма - це коли взагалі ніхто не захворів. По-друге, в області є пару вогнищ і аж ніяк не в Луцьку, тому міський транспорт можна було сміливо запускати. З іншої сторони, по тих правилах, які збираються вводити, треба або в рази збільшувати кількість транспорту, або всеодно, як мінімум половина населення має ходити пішки, бо по три години стояти на зупинці щоб сісти ніхто не буде. Нажаль такі реалії.
Отакої Показати IP 25 Травня 2020 09:29
Покажіть людину,яка заразилась на вулиці,навіть без маски і тим паче без рукавиць.Не в Луцьку,а взагалі.До того ж ВООЗ не підтверджує зараження з поверхонь.Повітряно-крапельний.Ось громадський транспорт і є закритим скупченням людей без вентилювання.
Грицько Показати IP 25 Травня 2020 09:36
НІЯКИХ ПОСЛАБЛЕНЬ ТУТА!!!КАРАНТИН до нового року!Тільки так ми зможемо перемогти цю заразу!А то ходять недолугі без масок понтуються,що вони не залежні..
Анонім до Грицько Показати IP 25 Травня 2020 17:22
що жерти будеш до нового року? агов! безробітний!
Пинсіонерка Показати IP 25 Травня 2020 10:10
ой боженькі шото робити нам всім, грошів вже немає
Ваня Показати IP 25 Травня 2020 10:28
А без тих жовтих клозетів на вулицях так добре, нема кроків на дорогах, аварій зменшилося а десяток разів. Маємо можливість змінити якість надання послуг перевізників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus