USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Холодильники AEG: обираємо техніку правильно*

1 Жовтня 2022 16:38
При організації кухонного простору не обійтися без приладів першої необхідності, що міцно увійшли в сучасний побут. Один з них – холодильник. І обирати його потрібно дуже ретельно, бо з ним ваша кухня житиме роки. Чим привертає увагу саме холодильник AEG, від знаменитого німецького бренду? Відрізняючись ексклюзивним дизайном та еталонною якістю, техніка цього бренду раз за разом очікувано займає перші місця в рейтингах популярності.

Які моделі пропонує AEG

Компанія-виробник входить до числа найстаріших у всьому світі, існуючи з кінця 19 століття. Прагнення інновацій дозволило їй зайняти гідне місце серед лідерів та забезпечило міжнародне визнання, підтверджене численними престижними нагородами. Сьогодні вона продовжує демонструвати відданість найвищим стандартам та фокусує зусилля на оновленні модельного ряду.

Найбільш популярні в модельному ряді – холодильники, що окремо стоять, вони не втрачають актуальності через максимальну варіативність розміщення, легкість установки та підключення. Але останнім часом все більше сучасних власників обирають вбудовані моделі холодильників, що ідеально сховані за фасадами гарнітура та не порушують гармонію інтер’єру. Крім того, завдяки додатковій ізоляції, вони максимально безшумні. Лінейка холодильників АЕГ доволі широка та містить як невеликі однокамерні і стандартні двокамерні, так і багатодверні та моделі Side-by-side з дверцятами.
Корисні функції

Усілякі холодильники AEG втілюють традиційні німецькі риси, передові технології та наділені максимумом корисностей, таких як:

- CustomFlex® – модульна система дозволяє на свій розсуд переставляти знімні контейнери на дверцятах;

Cooling 360° – для всеспрямованої циркуляції холодного повітря у кожному куточку;

Coolmatic – для швидкого охолодження свіжих продуктів до оптимальної температури;

DynamicAir – для підтримки постійного температурного режиму по всьому відсіку;

Extra Chill – більш прохолодна зона для м’ясного асорті та сирів;

режим відпустки – не вимагає відключення або розморожування перед тривалою поїздкою (підтримувані всередині 15 ºC запобігають появі неприємного запаху в порожніх ємностях).

Незалежно від ступеня оснащення та цільової спрямованості, чи то побутовий холодильник, чи спеціалізована шафа для вина, усі холодильники AEG – чудовий вибір на довгі роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus