USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Хорватія відкрила туристичний сезон

25 Травня 2020 13:27
Туристична індустрія Хорватії відновила роботу після карантинних обмежень, які діяли з березня.

Про це повідомив заступник голови асоціації чеських туроператорів Ян Папеж у коментарі інформагентству РІА Новости, передає Кореспондент.

За його словами, перші туристи з Чехії в четвер, 21 травня, прибули на автомашинах на відпочинок до Хорватії, майже без затримок подолавши кордони Австрії та Словенії.

«До місцевих морських пляжів у чехів з дому найкоротший шлях. Тому саме з влади Загреба уряд Чехії почав переговори про відкриття туристичного сезону після завершення в обох країнах пандемії COVID-19», – повідомив Папеж.

У 2019 році в Хорватії провели свою відпустку близько 750 тис. громадян Чехії, роком раніше – понад 810 тис.

У схожій з Чехією ситуації, крім Хорватії, знаходяться інші сусідні невеликі країни, що загалом благополучно пережили епідемію коронавірусу – Австрія, Словаччина, а також трохи віддаленіші Угорщина, Болгарія та Греція.

Практично всі вони вже відкрили або відкриють найближчим часом на паритетних засадах свої кордони, під час перетину яких потрібні лише підтвердження про транзит і ваучер про розміщення в пункті призначення.

Іспанія, свою чергою, дозволить в’їзд іноземним туристам з липня. Іноземні туристи вже можуть планувати свої канікули в Іспанії, оголосив прем’єр Педро Санчес.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus