USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Хто перемагає на виборах президента у Туреччині: останні дані

15 Травня 2023 08:23
У Туреччині тривають підрахунки даних голосування на президентських та парламентських виборах. Вже опрацювали майже 100% протоколів.

Про це, зокрема, повідомляє Телеграм-канал Baza, передає ТСН.

Третій кандидат від «Націоналістичного альянсу» – Огай набрав понад 5%, але вже заявив, що підтримає партію Киличдароглу у другому турі.

Нагадаємо, голосування у Туреччині тривало від 8 ранку до 17 години вечора. Загалом у країні та за її межами встановили майже 192 тисячі урн для голосування. Також раніше повідомлялося, що у Туреччині вибори відбулися із масовими бійками, флешмобами з печатками, серцевими нападами на виборчих дільницях та роздаванням грошей. Також ЗМІ повідомляли, що Ердоган роздавав гроші дітям перед голосуванням у Стамбулі в одній зі шкіл.

Загалом у країні та за її межами встановили 191 884 урни для голосування. Право голосу мали 64 мільйони турецьких громадян. Другий тур виборів відбудеться 28 травня.

У парламентських виборах взяли участь 36 партій.

Як ми писали, у Туреччині 14 травня розпочалося голосування на виборах президента та парламенту 28-го скликання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 15 Травня 2023 16:30
Цікаво, чи автор зрозумів, що він написав, бо я зовсім не побачила у статті того, що написано у заголовку. Навіщо писати що небудь?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus