USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Президентські вибори в Україні – найбільша операція в історії ОБСЄ

10 Травня 2014 08:00
Генеральний секретар ОБСЄ Ламберто Дзанньєр стурбований швидким загостренням конфлікту на Сході України.

Про це він повідомив у Києві, де перебуває з дводенним візитом, - передає ТСН.

Дзанньєр певен, що насилля не є способом подолання конфлікту.

Він наполягає що проблеми слід вирішувати політичним і дипломатичним шляхом.

"ОБСЄ схвалює прагнення української влади вести діалог із Росією і, зі свого боку, готова всіляко сприяти подальшій деескалації конфлікту", - сказав генсек ОБСЄ.

Він підкреслив, що президентські вибори – важливий крок у подоланні політичної кризи.

Тому, за твердженням Дзанньєра, представники ОБСЄ допомагатимуть діалогу влади з громадянами - будуть спостерігати і контролювати правові аспекти здійснення виборів.

"Ми допомагаємо українській владі, аби переконатися, що підготовка триває ефективно. Ми плануємо привести велику групу спостерігачів – близько тисячі. Це найбільша операція в історії ОБСЄ. Це буде ключовий виклик для України, і ми хочемо, щоб він пройшов вдало", - заявив генсек.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
пан Показати IP 10 Травня 2014 09:08
коментар було видалено
читач Показати IP 10 Травня 2014 09:52
Да - клямка Україні буде от і все!:( Ось до чого дійшло: "Расходы на медицину и сельское хозяйство придется сократить ради армии - Минфин" http://korrespondent.net/business/economics/3360923-raskhody-na-medytsynu-y-selskoe-khoziaistvo-prydetsia-sokratyt-rady-armyy-mynfyn От влада...
ООН Показати IP 10 Травня 2014 09:54
Як завжди подвійні стандарти! "В ОБСЄ закликали зупинити кровопролиття в Україні" http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/3360866-v-obsie-zaklykaly-zupynyty-krovoprolyttia-v-ukraini
... Показати IP 10 Травня 2014 11:11
І вони в черговий раз "стурбовані"...
Анонім до ... Показати IP 10 Травня 2014 13:39
І трошки "занепокоєні"
Анонім Показати IP 10 Травня 2014 13:53
Вирішувати цю проблему дипломатичним шляхом можна було рочків 9-10 тому назад, коли ПРсдап захопила наш Рейхстаг, але не зараз - минуле вже не повернути. Можна лише "похвалити" пані Вітренко з комуністами, та іншими нашими добрим політикам що врятували нас від НАТО та в загалом від нашої державності.
Я Показати IP 10 Травня 2014 15:35
Державність знищували на майдані, коли опустили армію нижче плінтуса, лупили солдат по голові, пускали крізь оскаженілий натовп, коли руйнували міліцію, блокували податкову. Руйнували державу, а не владу, влада вдало втекла з грошима і не бідує. А тепер нова відмиє 3 млрд. траншу МВФ і змиється в Австрію. Країна бандерлогів.
Анонім до Я Показати IP 10 Травня 2014 16:47
Країна не бандерлогів, а бандерЛОХів. Ти один з провокаторів, тих які звинувачують у всьому людей які навіть не були озброєні, але яких це знущання з простого люду вже дістало, вони відбили атаки садистів з беркуту і інших каральних загонів януковича. Країну зруйнувала нікчемна політика Сім'ї-ПР-комуністів-БЮТ-ПСПУ-СдпУо- і інших антисоціальних і антиукраїнських сил ВР ще з 91 року. Країна без армії і промисловості, і в усьому цьому винні політики і чиновники, які за 23 роки тільки - грабували, катували і вбивали, а також, як виявилось, були ще і колабораціоністами. Але всіх їх час вже скоро прийде і кожен заплатить за це до самої останньої копійки, і буде виплескувати на гарячій сковорідці, та втратить голови... в прямому сенсі цього слова.
Я Показати IP 10 Травня 2014 17:22
Коктейлі молотова, бити, цепи а згодом обрізи це вже не зброя. Майдан показували по тв щодня, тут не збрешеш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus