USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Хто в Луцьку безплатно їздитиме в громадському транспорті

7 Грудня 2022 10:45
Низка категорій громадян наступного року матимуть право на безплатний проїзд у громадському транспорті Луцької громади (в автобусах і тролейбусах). Це, наприклад, учасники бойових дій, люди з інвалідністю, ветерани ОУН-УПА, бійці-добровольці.

Про це стало відомо 7 грудня під час засідання виконкому Луцької міської ради.

Члени виконавчого комітету розглянули проєкт рішення про перелік категорій громадян, яким буде надаватися безплатний проїзд при здійсненні перевезень пасажирів громадським транспортом (автобус, тролейбус) Луцької міської територіальної громади у 2023 році.

Було затверджено перелік громадян, зареєстрованих у Луцьку та інших населених пунктах громади, яким надаватиметься безплатний проїзд. Умова – пред’явлення відповідного посвідчення та електронного квитка.

Окрім того, було затверджено переліки громадян, яким бездотаційно надаватиметься безплатний проїзд при здійсненні перевезень приміським громадським транспортом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Юпі Показати IP 7 Грудня 2022 11:41
Просто доплачуйте цим категоріям громадян, як це роблять всі цивілізовані країни.....Вдумайтесь - 64 типів посвідчень має знати водій автобуса. А бувають фальшиві.
скептик до Юпі Показати IP 7 Грудня 2022 13:39
у цивілізованих країнах якраз їздять по посвідченнях. вони чіповані і водій до їх перевірки не має ніякого відношення. крім того, у цивілізованих країнах дотримуються законодавства і органи місцевої влади не продукують дурнуваті переліки , які суперечать законодавству.
Ясочка Показати IP 7 Грудня 2022 12:41
Ну пункт 29 то взагалі курам на сміх- муніципали- вони що заробітну плату не отримують, ці вимагачі, що ща них ще й з бюджету платити?
Іван Показати IP 7 Грудня 2022 14:13
Цими ганебними "пільгами" держава вже багато років видаляє гланди через пряму кишку. Безкоштовно возить десятки категорій пільговиків (пенсіонерів по віку, колишніх силовиків, які мають найвищу пенсію, інших придурків - це, як обгризена кістка жебракам), а потім повертає перевізникам кошти у вигляді "компенсацій за послуги". З однієї державної кишені бере і в іншу перекладає. Займається кишеньковим футболом. Користуючись цією щедрістю, знайомий пенсіонер (так званий силовик - НКВД), щодня з Рівненської їздить в місто, збирає в смітниках порожні пластикові пляшки і звозить додому. А "спадкоємниця" так званих "асвабадітєлєй" з привокзального району щоденно по два рази їздить маршруткою на один з дачних масивів міста, аби "покорміть собачєк". І таких "пасажирів" - сотні і тисячі. На худій шиї держави, яка воює.
Анонім Показати IP 7 Грудня 2022 15:07
навіщо друкувати списки, якщо є можливість виділити по собівартості персональний проїздний/картку з певною системою оплати для кожного пільговика?
Лучанка до Анонім Показати IP 7 Грудня 2022 16:54
Юридичний відділ вивчив би законодавство,де написано пільговики по транспорту. Наприклад, є діти - сироти. А такий список,при їх пенсіях і зарплатах, це шок
Петро до Анонім Показати IP 8 Грудня 2022 06:18
Тому що пільговий проїзний потрібно самому оплатити з бюджету, а цей список пільг "переводить" оплату на перевізника.. (хай потім запевняють що є "компенсація".. Куди і кому - це вже інша справа)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus