USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Хуртовина та скрипучі морози: якою на Волині буде погода на вихідні

21 Січня 2022 18:56
Якщо у суботу, 22 січня, волинські синоптики прогнозують дещо вітряну погоду із хуртовинами, то вже з неділі вітри стихнуть, а на зміну прийде мороз.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла чергова синоптикиня Волинського обласного центру гідрометеорології Надія Голя.

У суботу, 22 січня, погода на Волині буде хмарною та сніжною, подекуди із хуртовинами. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 метрів за секунду із поривами 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі по області від −1 до -6 градусів, вдень від −4 до +1 градуса за Цельсієм.

У Луцьку вночі стовпчик термометра покаже від 2 до 4 градусів морозу, вдень – від нуля до 2 градусів з позначкою «мінус».

Читати ще: Сильні пориви вітру та хуртовини: на Волині – штормове попередження

У неділю, 23 січня, буде хмарно з проясненнями. Подекуди на території області випаде невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 метрів за секунду, температура вночі опуститься до −8...-13 градусів. Вдень очікують від 1 до 6 градусів нижче нуля.

У Луцьку вночі стовпчик термометра покаже 9 − 11 градусів нижче нуля, вдень температурні показники будуть в інтервалі від −2 до −3 градусів.

«22 січня на Волині все ще збережеться вітряна погода через контрасти атмосферного тиску, а ось у неділю, 23 січня, буде дещо тихіше. У неділю швидкість вітру не перевищить 5-10 метрів за секунду. У зв’язку із проходженням холодного фронту 23 січня очікуємо на зниження температури. У ніч з неділі на понеділок термометр може показати до −15 градусів морозу», – розповіла синоптикиня.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus