USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кількість смертей від коронавірусу в Китаї перевищила 100

28 Січня 2020 09:39
Кількість жителів Китаю, які померли від пневмонії, викликаної новим коронавірусом 2019 nCoV, збільшилася до 106 осіб.

Про це повідомляє Xinhua з посиланням на дані Національної комісії охорони здоров’я Китаю, пише УНІАН.

Згідно із даними медиків, до кінця понеділка, 27 січня, у 30 провінційних районах було зареєстровано 4515 підтверджених випадків коронавірусу. Повідомляється, що 976 пацієнтів перебувають у критичному стані.

Також за даними комісії, у 6 973 осіб є підозра на зараження коронавірусом. Ще 60 людей були виписані з лікарні після одужання.

Нагадаємо, китайські лікарі назвали перші ознаки зараження новим смертельно небезпечним коронавірусом. За словами медика, 2019-nCoV перебуває на «критичній стадії стримування», а ситуація ускладнюється тим, що вірус може передаватися коли людина вже хвора, але жодних симптомів захворювання немає. Інкубаційний період триває від одного до 14 днів.

В Борисполі реалізовують скринінг пасажирів із Китаю та перевірятимуть їх інфрачервоними термометрами.

Наразі в Україні не зареєстровано жодного випадку зараження коронавірусом, у разі його виявлення українські фахівці готові його лікувати.

Про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань влада Китаю заявила в кінці грудня 2019 року. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу - 2019 nCoV. Вірус передається від людини до людини. Інкубаційний період коронавірусу триває від 2 до 12 діб. Вірус поширився в низку країн Азії, потрапив до Франції, США та Канади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Січня 2020 12:17
Українські лікарі не можуть ще самі діагностувати вірус, але вони вже його вивчають і готові лікувати, чи не звучить це смішно. У той час, коли в Китаї повна ж... з їх можливостями, у нас на все готові, ну ну

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus