USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кільце Луцьк – Рованці – Боратин реконструюють за 12 млн

2 Вересня 2020 17:09
До кінця поточного року заплановано завершити реконструкцію перехрестя доріг місцевого значення О 030849 Луцьк – Рованці та О 030850 Боратин – Вербаїв – Лучиці, що в Рованцях Луцького району Волинської області.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Тендерні пропозиції прийматимуть до 11 вересня, коли має розпочатися аукціон.

Очікувана вартість ремонту кільцевої розв’язки доріг становить 12,187 мільйона гривень.

Роботи включатимуть звалювання дерев, корчування пнів, демонтаж однобічного металевого огородження, розробку ґрунту, планування укосів, укріплення зовнішньої сторони узбіччя, укладання трубопроводів каналізації та водопроводу, врізування в наявні мережі, влаштування водовідвідної канави, прочистку труб від замулення, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, розлив бітуму, улаштування нового покриття з асфальтобетонних сумішей, облаштування тротуарів із бруківки, прокладання пішохідної та велосипедної доріжок, нанесення горизонтальної розмітки, встановлення дорожніх знаків, пішохідного огородження, облаштування автопавільйонів і забезпечення зовнішнього освітлення.

Реконструкцію перехрестя планують закінчити до 31 грудня 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Місцевий Показати IP 2 Вересня 2020 17:21
Як можна реконструювати те чого немає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus