USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Кіпр отримав мільярди за продаж паспортів ЄС українській еліті

18 Вересня 2017 10:42
Серед «кіпрських» багатіїв виявили й росіян. Влада Кіпру залучила для країни 4 млрд євро з 2013 року, продаючи громадянство за схемою «золотої візи».

Про це повідомляє ТСН з посиланням на The Guardian.

Серед отримувачів є російські олігархи та представники української еліти, які обвинувачуються в корупції. Однак журналісти не назвали імен. Серед них, за даними видання, є «відомі підприємці та особи зі значним політичним впливом», в тому числі і колишній депутат Державної ради РФ, а також засновники найбільшого комерційного банку України. Усього 2016 року громадянство за «золотою» схемою отримало 400 людей.

З 2013 року громадянство Кіпру надається особами, що вклали 2 мільйони євро в нерухомість або 2,5 мільйони євро в державні цінні папери або кіпрські компанії.

Раніше повідомлялося, що міграційні агентства Росії активізували надання допомоги бойовикам «ЛДНР» для виїзду з Донбасу до РФ, де вони планують отримати громадянство і залишитися на постійне місце проживання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus