USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кір у ЗОШ № 25 потрапив зі Львова

14 Листопада 2017 17:58
Епідеміологічне розслідування встановило, що хвороба у навчальний заклад прийшла з багатодітної луцької родини (у сім’ї категорично проти вакцинації), старший син з якої навчається у Львові. Там хлопець й підхопив захворювання, після чого приїхав додому та інфікував свої братиків і сестер, котрі відвідують школу № 25, інформує Вісник і К.

Про це розповіла завідувачка Луцького міськміжрайонного відділу Волинського обласного лабораторного центру Наталія Шелепа. З її слів, найбільш масовий випадок захворюваності на кір у Луцьку зафіксовано у загальноосвітній школі №25. Тут підозру на кір поставлено одразу 13 учням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КІР НА ВОЛИНІ: СИМПТОМИ НЕБЕЗПЕЧНОЇ ХВОРОБИ ТА ПРОФІЛАКТИКА

Восьмеро з 13 хворих не отримували вакцини від кору жодного разу, двоє не робили повторну ревакцинацію, а троє були щеплені повноцінно. Також інфікувалася мама однієї дитини яка працює науковим співробітником у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки занедужала науковий працівник.

Ще два випадки підозри на кір зафіксовано у луцькій школі № 7 – тут захворіли братик і сестричка.

Відзначимо, що усі ці випадки перебувають на стадії лабораторного підтвердження. До речі, підозра на кір в учнів луцької школи №3 не підтвердилася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
остап Показати IP 14 Листопада 2017 19:42
Якщо батьки проти вакцинування - нехай навчають своїх дітей вдома.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus