USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Яскравий та сучасний: у луцькій школі оновили фасад

12 Червня 2020 15:53
У Луцьку не припиняються ремонтні роботи навчальних закладів міста, що проводяться за програмою НЕФКО, повідомили у Луцькій міській раді.

Одним із об’єктів, де проводять комплексні заходи із термомодернізації та енергозбереження стала загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 25. Відтак сьогодні радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, начальник управління освіти Зіновія Лещенко та начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан проінспектували закінчення робіт.

Капітального ремонту зазнав дах школи. Усі роботи було здійснено за сучасними технологіями, утеплено мінеральною ватою, а на покрівлю використано спеціалізовану мембрану.

Окрім того, було замінено вікна та двері на енергозберігаючі, встановлено ІТП. Також було утеплено фасад, яскраві кольори якого ще довго даруватимуть навколишнім мешканцям позитивні емоції та вигідно вирізнятимуть школу серед інших багатоповерхових будинків.

«Ще одна школа нашого міста стане окрасою свого мікрорайону. А окрім естетичних змін, буде й хороший практичний ефект, оскільки впроваджені заходи дозволять економити 40-50% на енергоносіях із міського бюджету. Раніше тут було встановлено також індивідуальний тепловий пункт.

Чудово, що вдається охопити все більше шкіл таким капітальним ремонтом. Гадаю, що з початком навчального року діти та батьки із задоволенням повернуться до навчання у яскравій та затишній школі», – розповів Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знаю Показати IP 12 Червня 2020 18:04
Шкода, що раніше, років 20 тому (коли я вчилася) й досі, все мало такий задрипаний і совковий вигляд((
Андрій Миколайович Показати IP 12 Червня 2020 19:23
Добре, що підшаманили зовні, доки був карантин. Тепер би ще всередині вчили дійсно потрібним і корисним для життя речам. Бо квадрат косинуса геосинкліналі, поділений на амебу історичних відносин арабів і австралійців рід час формування особистості Марка Вовчка мені в житті так і не пригодився...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus