USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ківерчанину, який збував фальшиві долари, повідомили про підозру

11 Липня 2017 12:36
Любомльський відділ Ковельської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням про незаконне зберігання з метою збуту, збут та замах на збут підроблених грошей 38-річним уродженцем міста Ківерці. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, увечері 28 червня 2017 року спритник розплатився підробленою банкнотою номіналом 100 доларів США з барменом кафе у селі Світязь за придбання напою.

Цього ж вечора у цьому ж кафе він збув ще три стодоларових банкноти громадянці за курсом 25 гривень за 1 долар США.

Удень 9 липня 2017 року також у селі Світязь чоловік мав намір збути громадянинові ще 6 підроблених банкнот за цим же курсом, проте громадянин виявив ознаки підробки і відмовився від здійснення угоди.

Зловмисника затримано, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 199, ч.2 ст. 15 ч.2 ст.199 КК України.

Відпрацьовується інформація про причетність підозрюваного до інших кримінальних правопорушень.

Досудове розслідування триває, проводяться слідчі дії, спрямовані на забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування вказаного кримінального провадження та прийняття у ньому законного рішення з дотриманням розумних строків, необхідних для його завершення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus