USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Ківерцівський район позичав досвід на Закарпатті. ФОТО

16 Серпня 2011 14:24
Як вирішувати проблемні питання району, представники Ківерцівської ради дізнавалися на Рахівщині, що у Закарпатській області.
12-14 серпня делегація представників Ківерцівського району Волинської області перебувала ду Рахівському районі, – пише Закарпаття онлайн.
Делегацію очолював голова Ківерцівської районної ради Михайло Марчук.
До складу делегації входили депутати районної ради, голови та секретарі населених пунктів, керівники організацій та підприємств, а також працівники апарату Ківерцівської районної ради.
Під час перебування делегації проводили спільні наради, в ході яких обговорювалися проблемні питання районів, наводилися успішні приклади вирішення соціально-економічних питань, проводився аналіз та пошук напрямків для спільної діяльності районних рад, перш за все в економічному напрямку, налагодженню соціальних зв'язків між громадами районів, співпраця в культурній сфері.
Гостям пролемонстрували туристично-рекреаційні можливості Рахівського району.
Голови Рахівської та Ківерцівської районних рад підписали договір про співпрацю між нашими районами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Закарпаття онлайн Показати IP 16 Серпня 2011 17:24
Колеги, що це за "гіперпосилання"?))
Нестерова Ірина Показати IP 16 Серпня 2011 17:45
А про що мова? Що ви маєте на увазі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus