USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Клімчук розповів, як почав бізнес Єремєєв. ФОТО

19 Серпня 2011 13:18
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук зустрівся з сотнею молодих волинян, котрі народились у 1991 році – «ровесникам незалежності» губернатор вручив відзнаки ОДА, грошові премії та квіти.

Молодих волинян з усіх районів та міст області 19 серпня Клімчук вітав їх 20-ю річницею Незалежності України та давав життєві настанови.

«Помилки молодості завжди можна скоригувати. Крім непоправних, бо ї таке буває», – говорив він.

«Не треба спішити за благами. Треба, щоб це не затіняло головного в житті – кохання, освіту, кар’єру», – радив він молодим людям.

«До речі, не робіть великого макіяжу років до 70. Ви і так юні і красиві», – звернувся губернатор до дівчат.



Опісля тривалої промови кожному зі ста запрошених молодих людей вручив відзнаки облдержадміністрації, грошові премії розміром у триста гривень та квіти. Крім цього, кожен «ровесник Незалежності» отримав державний прапор.

Як розповів сам Клімчук, премії молодь отримала за спонсорської підтримки двох волинських бізнесменів, співвласників групи компаній «Континіум» Ігоря Єремєєва та Степана Івахіва.

«Але вони (Єремєєв та Івахів, «ВН») просять не називати їх успішними. Вони все ще в розвитку… А починали свій бізнес, шиючи куртки. Самі на швейних машинках шили… А сьогодні це серйозна імперія», – висловився Клімчук.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
цікаво Показати IP 19 Серпня 2011 13:31
скільки вдсотків у тій імперії належить клімчуку, тоді ж така традиція була - ділитися із головою ода?)))
111 Показати IP 19 Серпня 2011 13:33
Ще один з прапорцяими - юний і красивий -, але вже начальник аж цілого головного управління!
Спасіба жителям ДАнбаса Показати IP 19 Серпня 2011 13:56
Оцей юнак у розовій сорочці на ймення Андрій Андрійович Мельник - це яскраве уособлення того, що може зробити із людиною Партія ригіонів....)))
Exaboto Показати IP 19 Серпня 2011 14:56
ммдя.. Цікаво було почути розповідь Клімчука як Єремєєв та Івахів стартували... а тут 1 речення. ВН може досить? P.S Івахів собі прикупив новенький Rolls Royce Phantom ціна якого близько 800000 зелених.
Юрій Ричук до Exaboto Показати IP 19 Серпня 2011 14:58
Ви так вважаєте? Ну тоді добре, більше не будемо. Уклінно просимо вибачення )))))
Exaboto до Юрій Ричук Показати IP 19 Серпня 2011 15:35
ваше лицемірство тут нідочого.
Ястребок до Exaboto Показати IP 19 Серпня 2011 15:52
А я не вижу здесь никакого лицемерия.
Exaboto до Ястребок Показати IP 19 Серпня 2011 15:57
Ты видишь суслика ? — Нет. — А он есть! :)))
Ястребок до Exaboto Показати IP 19 Серпня 2011 17:13
Насчет суслика - согласен. Насчет лицемерия - остаюсь при своем мнении.
VCS до Exaboto Показати IP 20 Серпня 2011 08:01
Звичка українців - рахувати чужі гроші! :) Ну коли від цього вже позбудуться?! Його справа - він ці гроші заробив і купив ... хоч зореліт! Будете обговорювати як заробив? Це вже інша історія і назва новини, щоб це обговорити. А за даним фактом у вас зелена, українська жаба! :)
Exaboto до VCS Показати IP 20 Серпня 2011 15:12
Ви абсолютно не праві. Я дуже радий що в нашому селі (Липини) зявилась така машина.... На свої очі дорожчу машину бачив лише 1 раз. Це був McLaren F1.
ПРОХОЖИЙ до Exaboto Показати IP 20 Серпня 2011 10:50
Я равнодушен абсолютно к любым приобретениям богатых бизнесменов . Понимаю , что честный бизнес с ТАКИМИ доходами почти невозможен . В Там-Таме платят зарплату "в конвертах" или разбавляют бензин - я не знаю. Этим должен заниматься прокурор - если ему интересно . Пока Еремеев с Ивахивым не подследственные - пусть тратят свои деньги как хотят - не наше , в принципе , дело . (Хотя любой из нас , ЕСТЕСТВЕННО !- распорядился бы такими суммами куда более разумно !Особенно я!) Вот когда под многолетний скул про недостаток средств , дров , денег , учебников , лекарств , ресурсов и всего остального в Луцке и области растут котеджи , "дачи" в 3 этажа , покупаются автомобили премиум - класса и прочие недешевые удовольствия - руководителями , находящимися на гос зарплате ...Вот тут жаба уместна . Во всяком случае , вспоминается закон , придуманный еще кудрявым архангельским пареньком "Ежели где чего убудет , то в другом месте всенепременно столько же и прибавится". Прибавляется постоянно - в Змеинце , Гарадже , Струмовке , в Луцке ... Где - то же оно убывает ?
Юрій Ричук Показати IP 19 Серпня 2011 16:06
Шановний, це називається - іронія. Лицемірство - це трохи інше. Бачте, знову ми до висоти ваших вимог не дотягуємо... Навіть по-різному такі очевидні слова розуміємо ;)
Exaboto до Юрій Ричук Показати IP 19 Серпня 2011 16:31
Юрій, я ні чого не вимагаю. Я вам ніхто так як і ви мені. Просто ви непрофесійні аматори. Бажаю (без іронії) вам успіхів.
Юрій Ричук до Exaboto Показати IP 19 Серпня 2011 16:52
Ах, піду-но я з редакторів у критики. Судячи з охочих займатися цим, там непогано платять. І головне, ніхто не обізве "непрофесійним аматором" ))))
VSC до Юрій Ричук Показати IP 19 Серпня 2011 17:08
Эту нишу занял я.
Юрій Ричук до VSC Показати IP 20 Серпня 2011 08:35
Ви - з тих критиків, який розуміє, що перед тим як критикувати, треба хоч трохи в предметі критики розібратися. Ми тут - трохи серед іншої публіки ))))
Exaboto до Юрій Ричук Показати IP 19 Серпня 2011 17:08
"Судячи з охочих займатися цим, там непогано платять" - ви це серйозно?? якщо так, то хто на вашу думку мені платить?? А непрофесійним аматором вас назвуть будь-де, якщо ви таким будете. А взагалі вашу думку я давно зрозумів. Замість того щоб робити якісь висновки з помилок, розвиватись, ви лише топчетесь на місці і пишете ці цинічні коментарі. Працювати треба :))))
Ястребок до Exaboto Показати IP 19 Серпня 2011 17:15
Ну, вам, Exaboto, положим, действительно не платят. Но вот топчутся ли "ВН" на месте... Если даже это так и есть, то на это объективные причины есть. Не судите - не судимы будете.
Exaboto до Ястребок Показати IP 19 Серпня 2011 17:39
ну звичайно є: небажання розвиватись (ну вистачає їм цього рівня, вистачає грошей за рекламу, ніякого серйозного матеріалу - ніяких проблем), нема змоги розвиватись (журналістам дещо вищого рівня треба більше платити, редакторам які можуть оформляти без помилок також), накінець завищена самооцінка (можливо вони себе вважають суперпупер, зробили ТАКИЙ САЙТЕЦЬ, тепер достатньо тратити декілька годин на передруковку з інших джерел і інколи виїхати десь з фотіком і зробити суперпупер статтю). "Не судите - не судимы будете." - мільйони років еволюції призвели до того, що мозок людини здатен сприймати, аналізувати (судити) і робити якісь висновки з цього. Цим треба користуватись :).
Ястребок до Exaboto Показати IP 19 Серпня 2011 17:50
"Но продолжать разговор этот сил больше нет"... (с) Меладзе, "Говорила ты" :))
Цікавий Показати IP 19 Серпня 2011 18:49
Exaboto "зробили ТАКИЙ САЙТЕЦЬ"-то чому ж ви тут сидите весь час і читаєте?
Exaboto до Цікавий Показати IP 20 Серпня 2011 00:17
тому, що я лучанин, і мені інколи цікаво перечитати передруковані ВН статті різних ресурсів.
Просто анекдот: Показати IP 20 Серпня 2011 12:58
Американский миллионер говорит: - Когда мы с женой приехали в Америку, у нас было всего 2 цента. Мы купили 2 грязных яблока, вымыли их и продали за 4 цента. Потом купили на них 4 яблока и продали за 8 центов. - А потом? - Потом умерла моя бабушка и оставила нам в наследство 2 миллиона долларов.
АРМАДА Показати IP 20 Серпня 2011 13:17
До цієї страшноі морди:) Зачем читать перепечатаное ? К первоисточнику батенька к первоисточнику. Вас так не хватает Там на разных сайтах А тут местами даже Очень много:)
Читач Показати IP 20 Серпня 2011 13:39
Оце чудо в рожевій сорочці з прапорцями і скривленим ротом швидше нагадує тушканчика, який впіймав мишу. Воно, це лихо, виросло на Волині, їсть волинське сало і полізло до "данєцкіх регианальних бандітов".
михаил Показати IP 20 Серпня 2011 16:37
наверное не куртки шили :)а прикарманили все предприятия по бартерным нефтеоперациям при содействии таких как Климчук !!!шутник он однако !!!
Ніна Показати IP 20 Серпня 2011 18:11
А Клімчук не розповів, як Єремєєв здобув свої статки, злісно ухиляючись від сплати податків в особливо великих розмірах? Цікаво, за яким принципом було відібрано цих 100 ровесників Незалежності? За принципом належності до Партії Регіонів? Ажде в 91 році на Волині народилося значно більше дітей - близько 13 тисяч.
Ваня Показати IP 21 Серпня 2011 10:57
Ой читачу, який ти правий. Це риже чудо зі скривленим ротиком, що тримає прапорці в руцях, як маленьке дитя, можливо краще хай лапки догори задери стань на колінця перед своїми панами, які тебе виперли в начальство і полижи їм туфельки, за таку славу і містечко біля коритця державного.Цей Мельник типова партійна маріонетка. Поміняється влада, буде лизати іншу владу. Вчіться жити у нього, а не рабами бути. Яка різниця колись було таке ж саме. Хто ліз в партію,той і був біля корита хльобав з нього. І досить сидять біля корит вони і їх дітки також при посадах і гребуть під себе.А були рабами і будемо ними,бо наші батьки,діти були робочими, а людина праці, чесна ніхто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus