USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук розповів, який закон порушує

18 Січня 2014 18:18
В Україні є безліч досконалих законів, які не виконуються, - вважає голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Про своє ставлення до держбюджету, який підтримала Верховна Рада, та суперечливих законів, Борис Клімчук розповів 18 січня після того, як до його обійстя завітали колядники з Євромайдану.

Говорячи про те, чи звертатиметься до Президента та Верховної Ради України з проханням скасувати ухвалені 16 січня закони, очільник облдержадміністрації зазначив: «Борис Петрович Клімчук, як депутат обласної ради, таких повноважень не має. Як голова обласної державної адміністрації, я не маю законодавчої ініціативи. Я буду інформувати, що я й роблю, об’єктивно, про ті речі, які відбуваються. Об’єктивно, неупереджено, як БіБіСі інформує. Я думаю, що інформація сходиться до очільників держави, і на базі цієї інформації рішення будуть прийматися».

Він розповів, що намагався аналізувати ці закони, проте наразі йому важко висловити свою думку. З його слів, справа не тільки в тексті закону, а й у способі його застосування.



«В нас є цілий ряд шикарних законів, які не виконуються. Хочете я вам назву один? Про заборону куріння у громадських місцях. Що робить Клімчук? Господи, прости мене грішного, порушую цей закон. От спитай діда, чого він порушує? У мене є така собі підсобка, не зовсім підсобка, там диван стоїть, вентиляція хороша, я вікно відкриваю. Я стараюся більше туди втікати. А сьогодні я курив прямо в кабінеті», - зізнався журналістам голова Волинської облдержадміністрації.

«Бюджетом я задоволений. Сьогодні дивилися порівняльні таблиці, те, що наголосували. Проголосовано було мільярд 38 мільйонів гривень під депутатів-мажоритарників. Читаємо таблицю – виявляється, є сьогодні дві області, які тримають Неньку-Україну, судячи з цих цифр – 156 мільйонів пішло на Донецьку область і 136 мільйонів гривень на Волинь. Такий я є, волинянин, трохи куркуляка, хіба це погано. Якби тільки був проголосований бюджет і більше нічого, Клімчук був би більш щасливий, ніж є зараз. А він був по-любе проголосований в законний спосіб», - висловив свою думку про ухвалений держбюджет Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
дідо Показати IP 18 Січня 2014 18:23
Щоб Клімчука взяти, треба взяти Чорнуху та Шумського
тьотя до дідо Показати IP 18 Січня 2014 19:36
Візьми мене, візьми...
дідо до тьотя Показати IP 18 Січня 2014 22:50
Замовкни дур***,я нікуди не їду :)
Баба діду Показати IP 18 Січня 2014 18:28
Щоб тебе вже .......!!!
дякуємо що Показати IP 18 Січня 2014 21:38
годуєте.робота наша то почесний обовязок.сплата податків тоже.а скільки розподіл матеріальних благ -скількі азаров клімчку кине під настрій.щось лукавить він в цифрах...про донецьк..а про волинь за перший тиждень чернухі-ком одержали держзамовлення на 22 міліона грн..а рік тільки почався..а вони працюють по 60% откату.половина піде тільки туди..
додаток про дотаційн до дякуємо що Показати IP 18 Січня 2014 21:48
http://visti-kamenia.com/news/naybilsh-dotaciyni-oblasti-ukra-ni-03222-04 (велике прохання до модератора не видаляти.то по темі крепкого госпідарника)
Ратнів Показати IP 19 Січня 2014 08:12
А при чому тут Шумський?Він що отримує кошти з держбюджету?Повкалуйте стільки і так як цей чоловік тоді будете знати що таке життя.Працювати в сільському господарстві це не коменти писати.
дідо до Ратнів Показати IP 19 Січня 2014 08:16
Державні дотації
Ратнів Показати IP 19 Січня 2014 08:23
Державні дотаціі,яких область отримує мізерну суму,йдуть індивідуальним сільгоспвиробникам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus