USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук подякував Кубіцькому «за сумлінну працю»

6 Грудня 2012 18:02
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук оголосив подяку директорові департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Івану Кубіцькому «за сумлінну працю та професіоналізм».

Відповідне розпорядження він підписав 5 грудня.

Так, губернатор вирішив нагородити почесною грамотою облдержадміністрації 16 осіб. Серед них - голова Локачинської райради Василь Демидюк, Ратнівський селищний голова Володимир Кулик, депутат Луцької райради Василь Назарчук.

Також голова ОДА оголосив подяки 11 посадовцям, депутатам та громадським діячам і обласної організації інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій.

Зокрема, в переліку опинилися директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Іван Кубіцький та депутат Луцької райради Ольга Вегера.

Таку нагороду вони отримали за сумлінну працю, особисті заслуги у вирішенні питань соціально-економічного і культурного розвитку територіальної громади, професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
235 Показати IP 6 Грудня 2012 18:22
Будинки валяться, собаки бігають, дороги жахливі, маршрутки погано їздять, борги по зарплаті у тролейбусному, підлеглі хами та брехуни і так далі, а Кубіцькому - подяку від голови ОДА
Цікаво Показати IP 6 Грудня 2012 19:03
От тепер сиди і думай - Кубицький щось хороше на своїй посаді зробив людям чи особисто Климчуку?
Чистая лінія Показати IP 6 Грудня 2012 20:20
А що зробив Кубіцькій Іван? Ним же керує Соколовська Л. Він без неї нікуда. Пане Климчук Ви що сьогоднішній? Вже пора їх відсторонити від обовязків, позорять місто такі специ.
Клімчуку Показати IP 6 Грудня 2012 20:23
А Ви дивилися передачу з Савіком Шустером 4 грудня 2012 року. То ще нагородіть Соколовську Л. та Коленду Н., вони одна команда з Кубіцьким. Ціла України оцінить роботу Луцької мерії, зокрема департаменту ЖКГ.
Любка Показати IP 6 Грудня 2012 20:25
Кубіцький може й можна оцінити, але по якихось інших заслугах. Тролейбусне розвалив, взяли в департамент ЖКГ, розвалює місто, ще й отримує нагороди. Пане Клімчук пройдіться пішки по наших тротуарах і зрозумієте Вашу помилку. А про інше вже й мовчу.
Кубіцькому Івану Показати IP 6 Грудня 2012 20:31
Ваня так держати, розвалюй все і отримуй нагороди. Ти класний пацан, Ваньок!
Кубіцькому Показати IP 6 Грудня 2012 20:45
За що, Ваня?
Івану Кубіцькому Показати IP 6 Грудня 2012 20:47
О, Іван ти все вверх та доверху. Ваня, ти класний, це мабуть за тротуари розбиті отримав нагороду,а ми лише ремонтуємо взуття...
о к Показати IP 6 Грудня 2012 23:36
в них своя кампашка при чому тут простий люд.от ы нагороджують один одного
Лучанка Показати IP 7 Грудня 2012 09:49
І чого всі так "возмущаетесь", так було є і буде, свій свого нагороджує.На жаль така наша дійсність.Подумайте, хібань нагороджують за гарну роботу ні, хто як гарно вміє жити з начальством, а воно вже оцінює.Ці, що чесно працює, гне спину, намагається будти справедливим грамот не одержує і підвищення в посадах також , одежують посади свої без ніякого стажу, без ніякої відповідно освіти.Так, що шановні маємо те,що маємо.А, що ми можемво вдіяти, а нічого, бо ми безсилі.Жаль, що Героя не дали йому і всім начальникам ЖЕКІВ, не роблять нічого, гроші з нас деруть, а зарплати в них захмарні по 5-6 тисяч і більші, ми ж їх утримуємо,молодці не вони від нас залежать, а ми від них.А повинно бути наоборот, хто платить, той і музику замовляє.
Лучанка Показати IP 7 Грудня 2012 09:52
«За сумлінну працю та професіоналізм»? Одне, що цей горе-керівник спроможний зробити для мешканців Луцька, які звертаються до нього за допомогою – це дати відповідь «немає коштів». І в цьому професіоналізм Кубіцького.? Беріть приклад із таких сумлінних професіоналів, які відрощують жирові складки в кріслі керівника!
Українець Показати IP 7 Грудня 2012 10:01
А мо то догана мала бути,га?
осбб Показати IP 7 Грудня 2012 11:37
все добре.
Андрій Показати IP 7 Грудня 2012 17:13
Люди,вам ніколи не хотілось бути добрішими?Це ж скільки потрібно накопичити у собі отрути,щоб виплиснути на людей.А у нас різдвяний піст...
Андрію Показати IP 7 Грудня 2012 21:00
А в нас завжди піст, бо немає ніколи грошей, ми ж не деремо з держави, як Ви. Ви Андрію, мабуть їсте з одного корита з Кубіцьким, то й хрюкаєте. Дай Бог, що Вт жили як ми...
Кубіцькому Показати IP 7 Грудня 2012 21:03
Ваня, в тебе дуже хрєновий вигляд, таке враження що ти завжди спиш. В тебе що проблеми? Може тобі важко на цій посаді?Треба відпочити... Та й толку з тебе ніякого... Увірвав хату і втікай пока не пізно. Соколовська довго не буде при посаді, то й наженуть як собачку. А з рештою, хто така Соколовська, її побачила ціла Україна. Токар і в Африці токар...
Конрад Карловіч Міхєльсон Показати IP 8 Грудня 2012 02:14
дати тягла йому навздогін ще
Андрій Показати IP 8 Грудня 2012 11:30
Я радію,що Ви вегетаріанка.Судячи з Ваших нарікань Ви напевно користуєтесь компом сусіда,бо коштів у Вас на придбання немає.Виходячи з менери спілкування складається враження,що Ви на конкурсі гадюк завоювали призи у всіх номінаціях.
Андрію Показати IP 9 Грудня 2012 14:13
Не переживай за мої кошти і комп в мене є, на даний час це необхідність. Та й можна написати все провас, що душа забажає. А на конкурсі гадюк ми ж були разом, тільки ти в мене відібрав перше місце. Та й в тебе грошей не дуже багато, бо великі витрати маєш, на жаль не на себе... Та й ходиш в порваних шкарпетках....
Ніхто Показати IP 9 Грудня 2012 15:30
Андрій виясняє відносини з лучанкою, з якою мабуть сидить в одному кабінеті і знає всі її доходи.А мова то йде про Кубіцького, що подяку йому дали нізащо... Андрію, ви що його заступник, Ви явно зацікавлена особа, і мабуть звати Вас далеко не Андрій.
Віола Показати IP 10 Грудня 2012 09:14
"Андрій" напевно підлеглий Кубіцького і боїться втратити нагріте місце...і так коштів нехватає...а то взагалі прийдеться туго....
Азаров Показати IP 13 Грудня 2012 22:35
Каково хрена катить бочку на Кубіцкаво он вполне хароший керовник, як ему кажут так и керует. А у них все как на подбор, што мер, что Кубицкий, адного поля ягоди, дерут только себе.
Азаров Показати IP 8 Лютого 2013 11:06
Перекажіть пані Соколовській і Кубіцькому хай витягнуть житловий реєстр що будинки по Спортивній р-н Вересневе до Житлового фонду не вілносились.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus