USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук: проти фізики я не «попру», дорожники теж

1 Квітня 2013 14:16
Ремонт доріг на Волині розпочнеться, як тільки налагодиться погода.

Про це розповів Голова ОДА Борис Клімчук під час свого звіту про виконання адміністрацією делегованих обласною радою повноважень на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики найвищого представницький органу краю 1 квітня.

Депутат обласної ради Ігор Гузь запитав очільника області, яка ситуація з ремонту волинських доріг цього року: «Що мав на увазі Микола Янович (Прем’єр-міністр України Микола Азаров – «ВН»), коли у своєму виступі говорив, що 98% доріг міжобласного значення - у нормальному стані?»?

На що отримав відповідь: «Я не знаю, які дороги мав на увазі Микола Янович. А по волинських дорогах: я в черговий раз вибачався перед людьми. Нарахували 31 добу, коли температура повітря вдень - плюсова, а вночі - мінусова. І асфальт проходив точку замерзання і розмерзання. Проти фізики я не «попру» - дорожники теж. Коли будуть сухі узбіччя і не буде снігу, тоді будемо класти асфальт. Ми будемо робити, коли це дозволить погода. Робити ямковий ремонт чи робити ремонт по площі, витрачати гроші - немає сенсу».

Також Борис Клімчук зауважив, що необхідний ресурс для цих робіт уже є: «До пасхальних свят будемо намагатися по максимуму зробити: центр села, кладовище, церква. Ці необхідні роботи сплановані».

Своєю чергою, депутат обласної ради та перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко додав: « Кожен район отримає до 300 тисяч гривень з обласного бюджету. 42 мільйони безпосередньо фінансування по сільським і селищним радам».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
finder Показати IP 1 Квітня 2013 14:49
Ото-то вже грошенят накрадуть.... 42 мільйони... це ж скільки нових автомобілів класса люкс у Луцьку з'явиться...
Star Показати IP 1 Квітня 2013 20:29
цІКАВО, А Німеччині, Польщі, Швеції морозів не має? Чи там інша фізика?,
белорус Показати IP 1 Квітня 2013 22:06
А У НАС ТАКИХ ЗАКОНОВ ФИЗИКИ НЕТ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus