USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Клімчук тікає з «тонущого корабля», ‒ «свободівці». АУДІО

14 Серпня 2012 17:50
Наміри губернатора Волині балотуватися до Верховної Ради ‒ втеча з «тонущого корабля».

Про це заявив Анатолій Вітів 14 серпня під час прес-конференції Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Серед іншого, головний «свободівець» розкритикував роботу Партії регіонів та зокрема голови Волинської ОДА Бориса Клімчука.

«Тепер зараз от Борис Петрович в нас по Луцьку йде, да? Топ-новина. А чо йде? Щурі тікають з тонущого корабля. Він тут для себе розуміє, що корабль, на якому він «руліл», починає тонути. Він починає куда бігти? В депутати. Спасати себе. Корабль тоне Партії регіонів, треба хоч себе спасти», ‒ зазначив Вітів.

Під «обстріл» «свободівців» потрапили й Клімчукові доїльні апарати. Мовляв, губернатор робить «клоунаду», коли роздає їх біля меморіалу ветеранам-чорнобильцям. «Та привези йому туда, в Маневицький чи Любомльський район, чи в Любешівський. А потім людина бере той доїльний апарат і в переповненому автобусі їде. Але ж треба попіаритися, показати, як ми дали доїльні апарати», ‒ додав «свободівець».

Нагадаємо, волинські селяни погрожували принести подаровані доїльні апарати під стіни Волинської ОДА, якщо владці не врегулюють ціну на молоко.

Окрім того, Вітів розповів, що інвестиції у сільське господарство Волині ‒ 0,98%, зауваживши, що Волинь ‒ аграрна область.

«Покращення вже сьогодні? Його навіть не видно. В нас на Волині – катастрофа. А Борис Петрович ходить там оди співає, як всьо піднялось…. Не звертайте на великі слова Клімчука, як все добре. Реально є – погано», ‒ резюмував волинський «свободівець».

Нагадаємо, вчора зʼявилася інформація про можливу участь голови Волинської ОДА Бориса Клімчука у передвиборчих перегонах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 40
Stlantiy Показати IP 14 Серпня 2012 17:57
"Швобода" ког ото ругает-значит человек хороший.
знаючий Показати IP 14 Серпня 2012 18:15
Вітів у порівнянні з Клімчуком - х*й собачий. Волинь вперше за 20 років отримала приріст ВРХ в кількості 3 тисячі голів, у тому числі - 1,5 тисячі корів. Селянам протягом півроку роздано 600 доїльних апаратів, в агропромисловий комплекс лише в першому півріччі направлено 8 млн. грн. інвестицій. Сьогодні область має 125 тисяч корів, що є найкращим показиком у державі. Мясне поголівя - 15 тисяч голів (в Україні - 75 тисяч!). Ці дані можна перереховувати довго, а Вітів - неосівчена, засрана, язиката базарна баба. Слюсар-сантехнік другого розряду, радянський ПТУшник. Якщо так звана свобода пройде у ВР разом з цією бабою Феською, то Україна вперше в історії незалежності буде мати в найвищому представницькому органі влади петеушника, який робить помилку навіть в написанні свого прізвища.
Петро до знаючий Показати IP 15 Серпня 2012 09:55
Граматєй,вийди з офіса,пройдись по місту,а можеш і в село з,їздити ,там тобі розкажуть про "перше півріччя", а може і ще дещо....шестьори проплачені
мандрівник до знаючий Показати IP 15 Серпня 2012 13:09
Приріст ВРХ на папері. Люди просто раніше приховували реальну кількість худоби, а зараз, коли почали давати ті апарати - подають правдиві дані.
катя Показати IP 14 Серпня 2012 18:18
А що ти зробив пане Вітів, крім критиканства _ нічого.
Олена Показати IP 14 Серпня 2012 18:29
бо й так. Вітів абсолютно правий
Людмила Показати IP 14 Серпня 2012 18:29
Боже, якщо подано дійсно пряму мову Вітіва - то реально на Волині - катастрофа . Вітів українською гірше розмовляє, аніж Азаров. Я думала, що Дендіберін в міськраді один "грамотєй" від демократа Яценюка, а виявляється - їх там ціла купа. Якщо, пане Вітів, два слова зліпити до купи не можеш, то про участь і прес-конференціях забудь, "дабы дурь твоя не видна была".
Міля Показати IP 14 Серпня 2012 18:34
Хто б цьому лемку розуму вставив. Ну треба настільки бути дурним, щоб таке верзти. Нехай скаже краще, чого Тягнибок іздить на автомобілях (джипах) зареєстрованих на Ахметова фірми.
Goyko Mitich Показати IP 14 Серпня 2012 19:34
Такого безглуздого Вітіва ще ніхто не бачив і не чув! :) Начебто доросла людина, а не розуміє чому Клімчук змушений йти на вибори і з піною у рота несе охинею про "потопаючий корабель". Ну у даній ситуації їм це на руку, поки між собою з'ясовують стосунки Палиця і Клімчук? А свободівці як шакали, ну це їх обличчя, нікого цим не здивуєш! :)
точно знаю до Goyko Mitich Показати IP 15 Серпня 2012 09:08
Свободівці шакали, бо виконують доручення головного свободівця тягнибока, який фінансується нафтовим магнатом, другом палиці... а тепер вгадайте, чому вітів не пішов у ВР по Луцьку і почав гавкати на кліма...
Роджер Показати IP 14 Серпня 2012 19:44
Між іншим - доїльні апарати Карпюка, а не Клімчука, він його втягнув у це "діло"! :) А Вітіву тільки б бла-бла, ну як завжди і це не дивно!
Філолог Показати IP 14 Серпня 2012 20:46
І ця косноязична особа навіть української мови не знає?
Петро до Філолог Показати IP 15 Серпня 2012 09:50
Шановні ФілоЛОХИ і іже с німі.Ви глибоко помиляєтєсь,думаючи,що "шаровими" доїльними апаратами будуть доїти кого завгодно ,тільки не вас,помиляєтєсь.Ви просто в черзі..........)
vv Показати IP 14 Серпня 2012 21:16
Тягнибок ти кого взяв!?? Ти це чув???
серж Показати IP 14 Серпня 2012 21:16
Борода не ангел !Але не дай боже прийдуть до влади такий як Вітів !
любомльчанин Показати IP 14 Серпня 2012 21:21
климчук - це нещо інше, як представник банди , якого поставили з донецька, і цим все сказано Бандитизм, корупція, хабарництво, безробіття - оце ви може скажете "покращення життя" вже сьогодні ?...
bolt до любомльчанин Показати IP 15 Серпня 2012 11:31
А вам за 5 років "помаранчу" всім роботу дали? :) Не несіть пургу!!! У всіх розвинутих країнах, а також у США безробіття тьма, так що не треба тут стращати, ніхто не повірить!!!
Сергiй Показати IP 14 Серпня 2012 22:17
Да.. ото проблема в Українi - подивився на ПР - жах! послухав Свободу - теж жах. зате коментарi радують! Я серйозно! але що нам в тiй Радi робити? Хай би вони всi нас в спокої лишили...
Вася Показати IP 14 Серпня 2012 22:30
Ми з Вітівим разом слюсарували на ТО. І вище слюсара він не пінявся, хоч можливості були.
РУХ Показати IP 14 Серпня 2012 22:56
Вітів - продажний чоловік, і буде говорити все за що заплатять, і як видно, заплатили... СВОБОДА ГАНЬБА!
СБУ Показати IP 14 Серпня 2012 23:20
Знаючому.Не знаю чий х..н Вітів, а якраз заслуга в прирості ВРХ (цифри завишені в 2 рази )простих волинян ,які трудяться за копійки недоїдаючи , недосипаючи ,а не Клімчука. Знаючий напевно небуває на ринку і не знає як "впали" ціни на мясо , молоко і т.д.А Борис Петрович продав пів Світязя синку проффесора , відцурався від рідної мови і все шукає собі теплішого міця , то він з Ющенком то він з ЯНУКОВИЧЕМ з ким далі буде не знаю.
Спостерігач Показати IP 14 Серпня 2012 23:45
Мабуть той ваш Вітів таки нармальний якщо ви його так валите! При чому одні образи, дістав за живе. Відразу видно пишуть або конкуренти або чиновники пана Клімчука. А за Тягнибока то я чув шо в нього і самальот є і ще шатл які також доречі в Рената Ахметова на фірмі реєструнуті!
Параска Показати IP 15 Серпня 2012 06:55
То він депутат Тернопільськоі ОР то Львівськоі, то Волинськоі, а тепер буде верховноі. В який список поставлять, там і проходить. А для чого такі депутати, за шо воно відповідає, де звіт перед народом, що він зробив той Вітів?
Усім манкуртам Показати IP 15 Серпня 2012 07:45
Пройдуть вибори і всім вам буде "ну очень хорошо"! І вас навіть й ні скільки не шкода, хіба що дітей і внуків. Але вони того не розуміють, у якому лайні живуть:тішаться свободою, дешевою випивкою, примітивними радощами життя...поступово(за років 5) це урветься! Будете окремі йти на пенсію у 80 років(інші не доживуть, разгаваривать на великом и могучем русско-украинском суржике,проживати постійно "на Украине" без права виїзду та що там ще писати...все й так ясно... посидіть і почитайте, що робиться, наприклад, в Казахстані. Ця перспектива чекає і на вас.
Відьма Показати IP 15 Серпня 2012 08:23
Найбільше прикололи слова "...як все добре. Реально є – погано" - дуже грунтовно, з фактами і т.д. Хто такий Вітів у порівнянні з Клімчуком?! Так він же двох слів не може до купи скласти! Була прекрасна нагода вперше з ним спілкуватися під час позаминулих місцевих виборів - інтелекту майже нуль, хам, та й, вибачте, тхне від нього...До речі, а звідки у Вітіва, біографія якого не обтяжена особливо грошовитими місцями роботи, бабло на майже щоденні посиденьки в одній з найдорожчих кав'ярень Луцька?! Пане Вітів, а розкажіть де баблішко берете, а?
Оскар Показати IP 15 Серпня 2012 08:50
Кого Ви вихваляэте Бориса П.Так голосуйте за його,лишились без мови і лишимось без України.Росія буде нас доїти.
Теж Відьма Показати IP 15 Серпня 2012 10:05
Задовбали вже з тим "не може зв"язати двох слів", а якщо хтось зможе, то вам від того жити краще стане чи що? Он Ющенко соловейком заливався колись і що? До речі і Клімчук не дуже "в"яже", якщо вже на те пішло.
Маклєр Показати IP 15 Серпня 2012 10:08
Свобода і Вітів це реально утопія не доведи нас мати таких керівників хай їм грець в печінку,любителі кровосісі...
Чивлюк Показати IP 15 Серпня 2012 10:15
Б.П. - полішук. Зі своєю мужицькою, полішуцькою хитринкою вибив на фінансування області скільки коштів не важливо, чи при Кучмі, чи при "Пасічнику", чи при "Профессору". Головне, що об"єкти, які збудовані за ці кошти лишаться на Волині, і впевнений що будучи в ВР Б.П. ще багато користі принесе Волині. "Свобода" звичайно потрібна в парламенті, але вона ще довго буде в пасивному до влади КОДлі і практичної користі для пересічного волиняки не принесе. Для держави в цілому - можливо... Та і кандидатів від КОДла по Луцьку достойних щось не видко.
Усім манкуртам 2 Показати IP 15 Серпня 2012 10:21
http://www.unian.ua/news/520264-politsiya-rosiji-proponue-vsim-zdati-vidbitki-paltsiv-dobrovilno.html Поліція Росії пропонує всім здати відбитки пальців Добровільно. Відповідний документ публікує "Российская газета". Наголошено, що йдеться не про обов'язкове зняття відбитків пальців, а про добровільне. Я БИ ДОДАВ, ПОКИ ЩО. І це лише початок: а ТАК ЯК ТУТ ЗВИКЛИ ВСЕ МАВПУВАТИ, ТО ЧЕКАЙТЕ НА ТЕ Ж САМЕ.
Дарина Показати IP 15 Серпня 2012 10:44
А що...тільки Вітів і Клімчук? Народ сам себе дурить...Після виборів не треба казати "маємо те, що маємо", а "маємо те, на що заслуговуємо"
Бізон Показати IP 15 Серпня 2012 11:17
Критикувати потрібно ВСІХ кандидатів після виборів. А голосувати потрібно за тих, хто має душу і серце Українця. А грамотні спеціалісти не завжди ВИРІШУЮТЬ ДОЛЮ КРАЇНИ.
City fan Показати IP 15 Серпня 2012 12:25
"Новини"! Ви якщо ставите на сайт аудіо-новини, то хоча б технікою нормальної обзаведіться, а то записи з мобільного - це дешево і не професійно!!!
Патріот Показати IP 15 Серпня 2012 14:06
борис петрович це хитрий лис - такі люди як він будуть служити любій владі - учора комуністам, сьогодні демократам, завтра прийде гітлєр - перед ним буде прогинатись, аби тільки втриматись у кріслі... гнати таких людей треба у три шиї... А голосувати , звичайно буду, за СВОБОДУ, бо там патріоти і люди які вболівають за УКРАЇНУ і за український народ
із села Показати IP 15 Серпня 2012 14:27
клімчук і карпюк озирніться,покращення в селах ніякого немає.Збільшення поголівя,це просто люди приховану худобу почали показувати,щоб щось від держави взяти,адже ціни на молоко,картоплю немає.Схаменіться,не хваліть себе,в селі тяжко люди живуть,тримають худобу не із-за Клімчука чи Карпюка.
Стук-стук Показати IP 15 Серпня 2012 16:40
із села Сьогодні 14:27 ................................. вже 16.38 і далі, щось по цій темі немає ні одного коментаря!Що у всіх, щось раптом зависло?!!
експерт Показати IP 15 Серпня 2012 18:13
Клімчук сьогодні стає нікому не потрібний в будь-якому випадку. Як голова ОДА, бо йому залишилось до виборів, і як навіть майбутній депутат, бо звідти вже на щось чи на когось він практично суттєво впливати не зможе. Є прихильники думки, що він легко обійде Палицю і виграє вибори. Важко сказати. Він так непорядно поступив, так все налаштував, що поважаюча себе людина за нього голос не віддасть. Я був категорично проти Палиці, але після цих подій віддам за нього голос. Гадаю, що я не одинокий в такому судженні? А те, що регіонали на Волині вибори програли, це така ж істина, як після ночі має наступити день.
партия Психов Показати IP 16 Серпня 2012 15:02
Пропоную 1.Вибирати не людей а худобу як в нашій другій Батьківвщині.КАНАДІ..тае є мери кролі собка та свині 2.Проголосівати за дружин або кохаонк в кого вони є 3.надати всім ВОлинськім сиовчольцям статус біжанця та депортувати в Лівію або в Сирію..хай там дермократують. 4.Всім чоловікам по жінці.
партия Психов Показати IP 16 Серпня 2012 15:02
Пропоную 1.Вибирати не людей а худобу як в нашій другій Батьківвщині.КАНАДІ..тае є мери кролі собка та свині 2.Проголосівати за дружин або кохаонк в кого вони є 3.надати всім ВОлинськім сиовчольцям статус біжанця та депортувати в Лівію або в Сирію..хай там дермократують. 4.Всім чоловікам по жінці.
лана Показати IP 17 Серпня 2012 07:36
Поговорили... Во1стину "собака гавкає, а караван 1де".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus