USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Клімчук повернувся з Європи і зробив заяву

1 Грудня 2013 23:23
Голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук повернувся на Волинь після перебування в Польщі та Литві й вирішив зробити публічну заяву щодо подій в Україні через власну прес-службу.
Зокрема у повідомленні йдеться, що керівник області три дні був у Любліні, де обговорював можливості фінансування програм розвитку сільської медицини, на що хоче залучити кошти ЄС. Провів переговори з маршалком Люблінського воєводства щодо подальшої співпраці, а також розвитку програми «Єврорегіону Буг».
Ще Борис Клімчук на два дні поїхав до Вільнюса. За його словами, там зустрічався з багатьма політиками, адміністраторами, бізнесменами:
- Ніхто не сказав мені, що не хоче бачити Україну в Європейському товаристві. Я відповідав тим же – я теж хочу бачити Україну у Європейському Союзі. Якщо дасть Бог мені дожити – добре, якщо ні – то моїм дітям. Європа – це єдиний можливий шлях розвитку України.
Державний чиновник заявив, що Україна надалі проводитиме переговори щодо співпраці з Євросоюзом.
Заклики до революції і повалення легітимної влади Борис Клімчук назвав шляхом в нікуди. Навівши в приклад досвід країн Близького Сходу і Північної Африки.
«Події, які відбулися на Євромайдані в ніч на суботу – це ШОК. Це – варварство, дикунство. Просто засудити їх – мало. Я точно знаю, що «полетять шапки» і винні обов’язково будуть наказані. Так повинно бути в цивілізованій державі. І так буде», - заявив Клімчук.
Сьогоднішній Євромайдан у Києві охарактеризував як провокації і підбурювання.
Стосовно волинського Євромайдану у Луцьку Борис Клімчук заявив, що розпорядився правоохоронним органам не застосовувати ніяких насильницьких дій проти учасників мирних акцій. А ще подякував учасникам мирних зібрань і маніфестацій.
Нагадаємо, що сьогодні на Театральному майдані в Луцьку учасники народного віча вимагали відставки президента Віктора Януковича та голови облдержадміністрації Волині - Бориса Клімчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
гайдамак Показати IP 1 Грудня 2013 23:34
комуністів клімчуків-романюків геть з Волині разом з хазарово-рахметовськими татарами....
з Володимира до гайдамак Показати IP 2 Грудня 2013 02:02
Із собою нехай прихоплять ще й Саганюка-мера Володимира.
з Володимира Показати IP 2 Грудня 2013 02:00
Посамі вуха в г...ні ,а ще людям в очі дивиться.Великий "кормчий"...дача на Пісочному за зарплату збудована?
Патріот Показати IP 2 Грудня 2013 06:36
Краще Клімчук, ніж Бондар. Для області зроблено багато.
гайдамаці Показати IP 2 Грудня 2013 06:46
пий на ніч валерянку - перестануть снитися комуністи, переляку ти ср...ний.
Волинянка Показати IP 2 Грудня 2013 08:56
Пане Борисе Петровиче, не йдіть проти нації, проти народу, проти живих людей врешті решт! Будь ласка, будьте ЛЮДИНОЮ. Невже гроші і влада дорожче Вам життя і безпеки людей?..
Мати Показати IP 2 Грудня 2013 09:00
Покажіть приклад нашій владі, молю Вас!.. У Вас же також є діти... Невже матеріальні блага Вам дорожчі їх життя?.. Прошу ВАС не йдіть проти НАШИХ ДІТЕЙ! БЛАГАЮ!
донька Показати IP 2 Грудня 2013 09:06
Повторіть вчинок львівських регіоналів, не дайте пролитися крові рідного народу...
Андрій Показати IP 2 Грудня 2013 09:50
Борисе Петровичу,невже Ви рахуєте себе мудрішим за ті сотні тисячі людей ,що вийшли на майдани країни?Як Ви можете священний гнів людей проти свавілля влади трактувати провокаціями і підбурюваннями?Чому Ви і як Ви любити говорити "мій президент" не вийшли до людей на майдан,а поховалися як щурі по норах?Ви забулися,що джерелом влади є Народ !!!
патріот Показати IP 2 Грудня 2013 10:41
Вставай Украіно!Борись за добро!Народе вставай!Часу негай!Скільки ми можемо гноблені бути1Адже ми сильні нас непригнути1Ми працьовиті щирі і добрі.Нелюбить народ нинішня влада.Але і без нас чого вона варта.Тому піднімаймося йдемо в штики.Ми переможемо поки живі.......(вибачте хвилююсь)
олена до патріот Показати IP 4 Грудня 2013 21:37
молодець
петро Показати IP 2 Грудня 2013 11:26
До влади не можна допускати ''колишніх'',''сьогоднішніх'' і опозицію. До влади повинні прийти молоді люди з глибинною освітою хай навіть не дуже досвідчені,але радниками повинні бути незаплямовані колишні міцні специ,створити ''двір украінськоі еліти'' з непродажних інтелігентів,патріотів та вчаних. Бо буде швах. Прийдуть знов гівнюки до влади і буде знов ''банда''. Священників,науковців,поетів,режисерів,художників до радників в усіх сферах.
Марічка Показати IP 2 Грудня 2013 12:45
Народ, Клімчук за ЄС!! Не такій вже він і поганий як на нього наговорюють!
Андрій Показати IP 2 Грудня 2013 13:03
Наївна Марічко,Янукович з Азаровим також за ЄС.Мова зараз йде за відповідальність влади яка допустила кровопролиття свого власного народу,його майбутнього-дітей.Ніякого виправдання цьому бути не може.Що посіяв те й пожнеш.
партия психов Показати IP 2 Грудня 2013 13:43
у Климчука есть дом в Словакии..и давно.там же и все ваше бабло.увидете где он будет когда все рухнет.в Мосвке или Тобольске а может поедет на Сахалин преподавать историю кпСС..Нет джентельмены..он поедет в Эвропу по Дип паспорту и смотреть он будет на вас по большому и красивому телевизору.И говорить что мы все БЫДЛо..и т.д

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus