USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Власники заводу ледь не скоїли халепу

13 Грудня 2011 18:05
У Володимирі-Волинському цукровий завод мав намір зупинити роботу каналізаційно-насосної станції, яка також обслуговує помешкання людей.

Про це повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

13 грудня 2011 року в «оперативну інформацію облдержадміністрації» надійшла інформація про наміри Володимир-Волинського цукрового заводу зупинити роботу каналізаційно-насосної станції, яка, крім виробничих потужностей заводу, обслуговує помешкання жителів селища цукроварів у місті Володимирі-Волинському.

Зважаючи на небезпеку техногенної катастрофи, що очікувала б людей, які живуть у мікрорайоні, та завдяки втручанню голови ОДА Бориса Клімчука, власники цукрового заводу відмовились від своїх намірів. Але і далі продовжують нарікати на скрутну фінансово-економічну ситуацію на підприємстві та нібито надмірні збитки, які пов’язані з обслуговуванням КНС.

За дорученням Клімчука, ситуація щодо каналізування селища цукроварів у місті Володимирі-Волинському залишається на контролі в головному управлінні Міністерства з надзвичайних ситуацій України у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юлія Показати IP 13 Грудня 2011 19:01
Редакторам: в халепу ПОТРАПЛЯЮТЬ, її не скоюють. Скоюють ДТП, злочин або правопорушення.
Kapitoshka Показати IP 14 Грудня 2011 00:18
і до чого тут цей малюнок?
... Показати IP 14 Грудня 2011 08:06
дивлячись на малюнок, складається враження, що стаття повинна бути про кінець світу... маразм...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus