USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Клімчука похвалили у Києві

17 Травня 2011 14:10
Столичні соціологи виставили високий рейтинг волинській владі і голові облдержадміністрації Борисові Клімчуку зокрема.
Про це 17 травня під час семінару-наради з редакторами ЗМІ розповів сам губернатор.
«Це соціологія, яку виконували дуже кваліфіковані і серйозні служби, і дуже об’єктивна, – сказав Клімчук, не уточнивши однак, хто саме автори дослідження. – Деякі моменти мене дуже тривожать. Деякі – рух для моєї подальшої роботи. Деякі моменти мене радують. Чесно кажучи, радує дуже високий рейтинг обласної ради, мій особисто».
Клімчук розповів, що його роботу оцінили вище нульового коефіцієнта 2,5, тобто позитивно.
«В усякому разі умовний коефіцієнт 2,5 – це нульовий так званий коефіцієнт. Вищий від 2,5 – це позитив, нижчий 2,5 – це негатив. Я його особисто перейшов, вищий 2,5», – додав керівник ОДА.
«Це дає мені підстави працювати, опиратися на людей, генерувати ідеї, транслювати їх, виконувати великі і малі роботи в області, домагатися грошей, лобіювати наші питання в Києві і мати від того певне моральне задоволення, моральну сатисфакцію певну», – зазначив губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Виктор Показати IP 17 Травня 2011 14:39
Пан Климчук.Справедливую вам оценку вашей деятельности выставят лучане лишь тогда,когда в Луцке появится аэропорт,новый вокзал и т. д.А не проведение ярмарок,это не уровень губернатора.
Ярослав до Виктор Показати IP 17 Травня 2011 16:14
:-)Аеропорт, новий вокзал... А може вам ще космодром, трек для змагань формули-1, іподром... Тут дороги не можуть зробити, а ви аеропорт хочете.
Виктор Показати IP 17 Травня 2011 18:10
Ярослав.Мы,живем в областном центре и надо стремится к лучшему, если даже построят и трек для формулы-1 мы в обиде не будем.Все что создается для Луцка,это во имя лучан.Насчет дорог, я с вами согласен.
Лучанка Показати IP 17 Травня 2011 18:16
Будуть дороги буде рейтинг, а вихваляти коефіцієт своєї роботи це не рівень губернатора.
руслана Показати IP 17 Травня 2011 18:57
Клімчук в своєму графіку знаходить час для ярмарок як продуктових так ікнижкових і читає багато .Нам би всім повчитися так організовувати час і роботу може були б дороги і все інше.А ті хто восени його послухали були і з гречкою і з мукою .
Олег Савчук Показати IP 18 Травня 2011 01:37
"... і мати від того певне моральне задоволення, моральну сатисфакцію певну...". Одною мораллю живе чоловік. Монах-жебрак такий собі. Все матеріальне готовий віддати на благодійність... чи може абсолютно навпаки?
13 Показати IP 18 Травня 2011 10:28
до чого тут столична соціологія? оцінку діяльності голови ОДА повинні виставляти мешканці всієї Волинської області, а не замовні соціологи клімчуку на втіху, тоді це буде об"єктивно, хоча з іншої сторони можливо БП не хоче чи побоюється волинської статистики... хз
Смайл Показати IP 18 Травня 2011 10:47
А що Клімчук восени закликав про запас затаритись борошном і гречкою? Ой як жаль що я належу якраз до тих що "не послухали", бо просто не чули, і тепер вже який місяць без гречки, бо по двадцять гривень принципово не купуєм і китайську теж не будем купувати, бо це позорище,Україні в Китаю ще й гречку купувати,бо Китай може, а ми ні. Тьфу! Ну але тепер, вже навчені гірким досвідом, будем ловити кожне слово пророка Клімчука і обов"язково слухатись. Скаже запастись сіллю, сірниками,туалетним папером, запасемось!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus