USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кличко просить поки не повертатись у Київ. Є загрози

4 Квітня 2022 20:09
Мер Києва Віталій Кличко закликає мешканців, які виїхали зі столиці через війну, не повертатися принаймні до кінця цього тижня.

Про це міський голова столиці заявив в ефірі телемарафону, передає Українська правда.

"Якщо у вас є можливість, на декілька днів відтермінуйте ваше повернення до міста Києва, – наголосив він. – Прохання ще до кінця цього тижня відтермінувати повернення. Потім ми зможемо вже чітко сказати".

Кличко пояснив, що у звільнених населених пунктах Київській області цілодобово діє комендантська година, також у передмісті Києва багато нерозірваних снарядів, які залишили російські окупанти.

"Незважаючи на те, що наша протиповітряна оборона працює досить ефективно, ми не виключаємо, що можуть ще бути обстріли ракетами столиці України", – додав мер Києва.

Крім того, за словами мера, зараз пересування по Києву ускладнене великою кількістю блокпостів.

Тим часом на Житомирщині ворога було відкинуто і станом на 4 квітня російських окупаційних військ на теренах області немає. Про це повідомив керівник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

"Вони пішли з Народицької територіальної громади, де були окопані. Пішли, частково залишивши свою техніку, боєприпаси.. Але також пішли, замінувавши приватні оселі, ліси…" – зазначив він, наголосивши, що війна не закінчилася, адже ворог просто передислоковує сили і засоби.

Очільник ОВА акцентував на небезпеці, яку несуть заміновані теориторії та загрози можливих ракетних обстрілів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus