USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Княгининівська ОТГ братиме участь у телепроекті «1+1»

27 Жовтня 2017 09:58
Телеканал «1+1» починає роботу над новим соціальним реаліті, в якому об'єднані територіальні громади змагатимуться за інвестиції, створюючи проекти для поліпшення життя на своїй території. Княгининівська ОТГ стала однією з 5 громад, які змагатимуться за головний приз.

Про це повідомила голова об'єднананої територіальної громади Олена Твердохліб.

У новому проекті візьмуть участь 5 найініціативніших громад України, які доведуть здатність розкривати економічний потенціал свого регіону. Громада, яка впорається з випробуваннями краще за інших, отримає інвестиційний транш у свій розвиток від фонду WNISEF.

"Повідомили, що ми одні з тих 5 громад, які будуть змагатись за головний приз", - написала Олена Твердохліб на своїй сторінці в мережі.

Проект був створений «1+1 Продакшн», а реалізується спільно з програмою DOBRE-USAID, яка підтримує розвиток об'єднаних громад в Україні, а також американським фондом WNISEF.

«Процес децентралізації, який набирає обертів у нашій країні, дає величезні можливості для поліпшення життя простих українців в маленьких містечках і селах. На жаль, поки не всі це розуміють. Наш проект про те, як можна ефективно використовувати нові можливості. Він допоможе людям усвідомити, що реформа децентралізації - це не просто можливість самостійно вирішувати, на що витрачати бюджет, а й унікальний шанс для ініціативних людей поліпшити життя у своїй країні, місті чи селі. Ми спробуємо донести кожному українцю, що добробут всієї країни починається з активної позиції та використання тих можливостей, який є вже сьогодні», - говорить керівник жанрового напрямку іміджевих проектів «1+1 Продакшн» Алла Стащенко.

Проект вийде в ефір на «1+1» в 2018 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
911 Показати IP 27 Жовтня 2017 11:37
Тапер знатиму до яких медійників звернутись щоб приватизувати город.
жанна Показати IP 27 Жовтня 2017 16:39
Процес децентралізації, дає величезні можливості для поліпшення життя простих українців в маленьких містечках і селах??? Ви про що. Я думала достатній рівень зарплат і пенсій, нормальні тарифи на комунальні послуги дають можливість для поліпшення життя людей. Але хіба люди розумні і знають що для них найбільше треба? Їм це не до чого, раз влада рішила що їм не хватає додаткових лампочок і мусорників в селі, значить воно так і є, головне ж поліпшення в житті лбдей заключається в так званій децентралізації а не в хлібі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus