USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Князь Радзивілл привіз в Олику гуманітарну допомогу для переселенців

24 Червня 2022 22:10
У селище Олика Луцького району завітав Мацей Радзивілл разом з Ігнацієм Дембіцькі. Його Величність князь Мацей Радзивілл – прямий нащадок німецької гілки Радзивіллів.

Зустріч відбулася 21 червня, у вівторок, повідомляють в Олицькій селищній раді.

Мацей Радзивілл нині мешкає у Польщі. Його родовід бере свій початок від Миколая Чорного – будівничого замку в Олиці. Родинні зв’язки дружини Мацея Радзивілла мають прямі стосунки з останнім володарем Олики – Янушем Радзивіллом.

Під час зустрічі у Небурові (Польща) 21 травня 2022 року погодили, що князь Мацей в недалекому майбутньому відвідає Олику. Під час цієї зустрічі обговорили робочі питання, перспективу розвитку громади та співпрацю з міжнародними організаціями. Також доставили гуманітарний вантаж.

«Це друге надання гуманітарної допомоги для вимушених переселенців, які перебувають на території нашої громади та формуванню вантажів для наших захисників на передовій!

Дякуємо за турботу, підтримку та Ваші щирі і чуйні серця.

Також окремо висловлюємо слова вдячності пану Ігнацію та його сім’ї за доставлену допомогу до Олики», – написав голова Олицької громади Олександр Прендецький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 24 Червня 2022 23:30
Чекає князь на реституцію, ой як чекає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus