USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

«Кольченко взяв гру на себе та дав нам відчути впевненість», – Чайковський про матч з «Політехнікою-Галичиною»

24 Січня 2024 19:36
Капітан та головний тренер баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет» після переможного матчу з «Політехнікою-Галичиною» відзначили гру новачка Олександра Кольченка, який закинув 34 очки.

Про це йшлося на післяматчевій пресконференції.

Капітан «Старого Луцька» Володимир Коцько привітав команду, керівництво клубу та вболівальників з такою довгоочікуваною перемогою.

«Шість ігор до цього програли. Вдома були близькі до перемоги над «Кривбасом», але якось так сталося… Хочу відмітити, що в нас у команді є два нових гравці: Олександр Кольченко та Дмитро Липовцев. Ви вже бачили, який матч видав сьогодні Олександр, забивши 34 очки. Ми знаходимо нові схеми гри з ним, команда трішки оновлюється. Будемо готуватися до завтрашньої гри з «Рівним», – сказав Володимир Коцько.
Головний тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський відзначив, що сьогодні була важка гра та відмітив дії новачка своєї команди Олександра Кольченка.

«Сьогодні гра почалася невчасно (через повітряну тривогу, – ВН), і це вибило гравців з колії. На початку гри було багато втрат, непорозумінь. Думаю, це вплинуло насамперед. Також у нас два нових гравці у складі. Пишаємося, що з нами працює Олександр Кольченко. Сьогодні він у тяжкі моменти взяв на себе гру і дав нам можливість відчути впевненість. Тому ми не мали права програти гру, коли людина працює з такою енергією та підбадьорює команду. Дякуємо йому за це.
Звичайно, ми ще шукаємо один одного, хлопці призвичаюються до нього, Олександр так само дивиться, які в нього можуть бути опції. Я думаю, що нас очікують ще дві дуже важкі гри, тому працюємо далі», – резюмував Дмитро Чайковський.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото – ФБУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus