USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Колега учасниці «МайстерШеф. Професіонали» прокоментував її раптову смерть

17 Вересня 2021 18:57
Суперфіналіст кулінарного проєкту «МайстерШеф. Професіонали 3» і шеф-кухар київського ресторану «Аляска» Микола Люлько тісно співпрацював зі Стеллою Клименко – учасницею того ж сезону кулінарного шоу, яка померла на відпочинку в Єгипті. Вона працювала в Миколи су-шефом і була дуже близьким другом.

Микола пояснив, через що в 30-річної Стелли могло зупинитися серце, як вона почувалася перед фатальною поїздкою в Єгипет і чому хотіла змінити життя після приїзду. Про це він розповів ексклюзивно OBOZREVATEL.

За його словами, Клименко була дуже емоційною. Через конфлікти або інші ситуації могла засмутитися вдесятеро більше, ніж інші.

«Вона все сильно так через себе проганяла і все важко переносила. І любила свою роботу дуже сильно. І це факт. Любила свою професію до мозку кісток, через це занадто «заганялася» на роботі. Я міг прийти на роботу о 12, а вона вже з 11 на місці. І постійно затримувалася допізна», – каже шеф-кухар ресторану.
Водночас вона хотіла сім’ю і дітей. Як каже шеф і друг Стелли, вона до нього приходила пограти з його дочкою Златою, приносила подарунки. Також у неї були друзі, чиїх дітей просто обожнювала: грала з ними, спілкувалася і дарувала іграшки.

«Стелла завжди хотіла жити як звичайна середньостатистична людина. Мріяла про стандартні речі: про свій будинок або квартиру, про хороші стосунки. Вона хотіла дітей», – згадує Микола.

Що стосується особистого життя, за словами Миколи, Стелла Клименко була у стосунках кілька місяців. Вона зустрічалася з хлопцем, і вони разом жили на її орендованій квартирі. Але Клименко вирішила порвати з ним незадовго до поїздки в Єгипет.

Також шеф-кухар поділився своїм спостереженням, що Стеллі не вистачало стабільності. Вона займалася консалтингом – розробляла меню з нуля і вдосконалювала старе, через що сильно втомлювалася і виснажувала себе.

«У Стелли довго не було якогось стабільного місця. А на консалтингу вона сильно себе «ухитувала» і викручувала себе, як ганчірку, за 5-10 днів. Консалтинг – це дуже важко. І хоча Стелла дуже сильна в цьому плані, все одно така робота важко вдарила по її організму», – розповідає фіналіст шоу «МайстерШеф. Професіонали 3».

Коли Микола Люлько запропонував Стеллі роботу су-шефа в ресторані «Аляска», вона відразу погодилася. Їй потрібна була стабільна робота. А ідея відкрити свій ресторан, про що зараз пишуть усі ЗМІ, за його словами, це більше нав’язана мрія Стелли.

«Їй стало легше. Але Клименко, звичайно, взяла собі якихось два-три консалтинги в самому початку, щоб якось своє фінансове становище стабілізувати, але потім вона втомилася, і сказала мені, що ці консалтинги більше брати не буде», – стверджує друг Стелли.

Крім цього, зірка шоу «МайстерШеф. Професіонали 3» зауважив, що стан подруги в останній рік був тривожним. Вона часто відпрошувалася з роботи або йшла раніше, коли їй ставало зле.
«У неї змінювався стан в один клац. Я часто відпускав її додому. Вона дзвонила, говорила, що їй зле, і просилася не вийти на роботу. Я навіть не розглядав це питання, говорив: «Звісно, не виходь». І їй просто за мить могло стати зле – вона ставала ніби під легким сп’янінням», – зауважив Люлько.

За його словами, він не помічав у Стелли панічних атак або інших явних психічних розладів.

Стан дівчини різко змінився за тиждень до відпустки. Вона почала сяяти та усміхатися, приходити на роботу у відмінному настрої.

«За тиждень до відпустки я її кілька днів засипав компліментами. Кажу: «О, Стелло, дівчинко, ось це ти в настрої. Стелло-дівчинко, що таке? Ти на посмішці, ти сяєш!» Була просто радісною», – зазначив Микола.

А ось перед самим вильотом у відпустку їй стало зле. Про це вона повідомила своїй турагентці Олені, яка й організувала цю тижневу поїздку до Єгипту. Клименко хотіла відмовитися від подорожі, але все-таки полетіла.

«Батько її відвіз до літака, посадив. Стелла полетіла, там все було прекрасно, але в останній день відпочинку їй знову стало зле. Близько п’ятої години вечора в неї зупинилося серце», – говорить Люлько.

Він також поділився, що розмовляв із нею перед відпусткою. Просив відпочити від роботи, перезавантажитися і взагалі йому не писати.

«І вона поїхала зі словами «ось приїду і почнемо нове життя». І не сіла на літак», – шкодує Микола.

За словами Люлька, більше нікому нічого не відомо, навіть батькам Стелли.

«У нас у самих є низка питань, ми нічого не розуміємо. Вона в іншій країні. І там, на жаль, навіть достукатися ні до кого не можна, там все чітко за інструкцією. Дай Боже, все буде добре, і протягом тижня вона вже буде в Україні», – сподівається Микола.

Як ми писали, 13 вересня, померла учасниця шоу «МайстерШеф. Професіонали»-3 Стелла Клименко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus