USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.86

Колектив нововолинської шахти вийшов на підтримку молодого директора

4 Липня 2017 18:18
Сьогодні вранці на держпідприємстві “Шахта №1 “Нововолинська” відбулися короткі, але велелюдні збори. На них прибули навіть ті, хто взяв відпустку чи відгул.

Прибули захищати свого керівника Андрія Пилип'юка, - пише РАДАР.

Шахтарі виступають проти призначення директором ДП "Шахта "Нововолинська" №1" Михайла Борсука. Працівникам шахти №1 “Нововолинська” та виконувачу обов’язків директора копальні Андрію Пилипюку про скасування наказу щодо його звільнення стало відомо ввечері 3-го липня, та все ж гірники вирішили 4-го липня провести збори на підтримку свого керівника, пише БУГ.

Гірники розуміють: імовірна зміна керівництва зачепить їхні власні інтереси. Шахті, що пішла під закриття, жити лишилося до кінця року. І на цей період люди хочуть від посадовців Міненерго зрозумілих, виважених дій і стабільності.

– Наш директор старається для колективу, не сидить склавши руки. Вибиває для нас зарплатню, ми працюємо – що ще треба?

– Навіщо нам нав’язують пана Борсука? Кому нова-стара мітла тут потрібна? Хочемо спокійно допрацювати до закриття підприємства. Шахту мали закрити ще у вересні минулого року, але Пилипюк зміг продовжити цей строк. Нехай менше брешуть про нього в інтернеті. Тим сайтам брехню проплачують, чи що?



Директор у неформальній обстановці

– На дев’яту мер і його люди хочуть повернути Гарбузюка, а на нашу першу поставити Борсука. І тут одразу вигулькне Онопрієнко зі своєю приватною фірмою. Ні, годі!

– Ну от самі подумайте: хто розумний міняє коней наприкінці переправи? Та ніхто! Шахті лишилося кілька місяців. Якщо сюди заведуть нового директора, тут однозначно будуть схеми й дерибан.

Ці думки журналісти почули від шахтарів уже після зборів.

А на зборах голова первинки теркому вугільників Микола Яремчук і голова первинки та міської організації НПГУ Анатолій Мухомеджанов були як ніколи одностайними: “Владці, дайте колективу спокій, руки геть від Пилипюка!”

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 4 Липня 2017 19:50
Я в шоці, брати мої! Як добрий директор то чого міняти? Га? Якого милого?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus