USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кольорові пельмені, восьминоги та фруктові чіпси: що готує лучанам новий Lutsk Food Fest

6 Травня 2019 09:30
11-12 травня стартує п’ятий ювілейний сезон гастрономічних фестивалів LutskFoodFest: Гастро Тур. Ми приготували для лучан декілька цікавих фактів про майбутню подію.

Створювати кулінарну палітру різних країн будуть резиденти з Вінниці, Тернополя, Києва, Рівного, Львова, Кам’янця-Подільського, Житомира, та, звісно, нашого рідного Луцька.

"Як багато країн ви відвідали? П’ять, десять, більше двадцяти? Кухня якої країни вразила вас найбільше? Якщо вагаєтесь відповісти, хочете пригадати улюблені смаки чи скуштувати щось вперше, - беріть свої закордонні паспорти (жартуємо), страхові поліси (тобто паперові гроші J ) і гайда до нас на LutskFoodFest!" - закликають організатори.

Під час Гастро туру ви зможете відвідати одразу декілька десятків країн. Наші учасники-ресторатори готують для вас смаки з Аргентини, Фінляндії, Швеції, Чехії, Іспанії, Італії, Китаю, Австрії, США, Японії, Бразилії, Мальти, Мексики, Грузії, Бельгії, Франції, Монголії, Індії і навіть Тайвані.

"На вас уже чекають самотні, але вмотивовані Міт Боли, Бейбі-восьминоги, кольорові пельмені з телятиною, чорноморські мідії, копчені ребра, хачапурі, рвана свинина, самса і пастила.

Одразу відповідаємо: так, вегетеріанці теж будуть ситими! Ми дбаємо про комфорт і задоволення наших відвідувачів ;)

І ні, ніякої зрадоньки нема, місцеві заклади, до яких ви вже встигли звикнути, теж будуть гастролювати.

Вже у ці вихідні, 11-12 травня ви зможете скуштувати татарські страви чи поласувати фруктовими чіпсами. Хіба не фантастично?

Долучайтесь до нашої групи у Фейсбуці, клацайте «Відвідаю» у події та беріть участь у розіграшах!" - повідомляють організатори фестивалю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Glover Показати IP 6 Травня 2019 09:45
Дешевше сходить в бав, чи кафе!
Опер до Glover Показати IP 6 Травня 2019 10:38
Дешевше не ходити нікуди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus