USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцькому замку стартував другий день «Lutsk Food Fest»

12 Травня 2019 12:01
Палітру смаків різних країн світу пропонують відчути лучанам учасники фестивалю «Lutsk Food Fest: Гастро тур».

Вже з 11 години 12 травня у Луцькому замку стартував другий день фестивалю. З смого ранку у замку збираються лучани цілими родинами. Рятуватися від спеки тут можна прохолодними напоями, а для тих, хто зголоднів, є широкий вибір смаколиків різних національних кухонь, а також овочі та м'ясо, приготовані на грилі просто неба.

Нагадаємо, у програмі заходу - майже 40 резидентів із різних областей країни, національні кухні майже 20 країн, гучно наповнена музична сцена, виступи спікерів, територія розваг для дітей. На території фестивалю облаштовані оригінальні фотозони, для гостей підготували низку цікавих конкурсів, виступи діджеїв, а також програму спікер-зони.

Так, сьогодні у спікер-зоні на лучан чекають:

- 13.30: «Готуємо разом з чемпіоном Італії з приготування піци, ресторатором Романом Хорзовим та MOJOHall»;

- 14.00 «Подорожі, робота, блогерство, сім’я. Відомий блогер та фіналіст проекту «Топ модель по-українськи» Свят Бойко розповість свою історію успіху»;

- 15.00 «Ukraїner: Наша сила і наша єдність – у різнобарвності України», гутірка з журналістом, письменником, автором проекту Богданом Логвиненком.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Glover Показати IP 12 Травня 2019 12:22
Там не для простого люду!!!
лучанка Показати IP 12 Травня 2019 15:35
Тепер зрозуміло, чому така конкуренція серед закладів, щоб годувати відвідувачів. Правда, я сказала б, що обдирати як липку. За два дні заробити місячну виручку. 100 гр смаженої риби за 90 грн, яку гордо назвали дорадою і стейк за 250 грн. Круто. У такому підході вся ментальність торгашів. Можливо, організаторам варто врахувати жадібність учасників-рестораторів при відборі? Лучани не дуже багаті люди . Та й представлені ресторани, чи що там ,не володарі зірок Мішлена.
Трикаш Показати IP 12 Травня 2019 15:35
Дорого, гроші на вітер. краще шашличок в лісі або вдома з книгою )
Stish Показати IP 13 Травня 2019 08:32
Участвовал в данном мероприятии как сотрудник ,хочу сказать что на фестивали были только зажиточные люди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus