USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Колишній командир 14-ї бригади Олександр Охріменко став очільником Одеського ТЦК

4 Липня 2023 13:18
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний призначив на посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковника Олександра Охріменка, який був командиром 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Про це повідомив сам Залужний у соцмережах.

«На посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначив одного з найкращих військових командирів.

Полковника Олександра Охріменка, який донині був комбригом 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Олександр – бойовий офіцер, який знає армію зсередини, чітко розуміє потреби на фронті та неодноразово демонстрував відданість військовій справі та Батьківщині», – наголосив Залужний.

Раніше повідомлялося, що полковник Олександр Охріменко попрощався з побратимами із 14 ОМБр.

Додамо, що Охріменко змінив на посаді скандального одеського військкома Євгена Борисова, якого звільнили з посади днями. Як інформували раніше ЗМІ, родина останнього під час повномасштабної війни придбала на іспанському узбережжі нерухомості та автівок на мільйони доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Манергейм Показати IP 4 Липня 2023 15:01
шАНОВНІ україні невже той Одеський ТЦК має таке стратегічне значення шоб призначати бойового комбрига на глибоко тилову посаду. І шоб попередника знімала рада національної оборони та наступу (РНБОН). Чи бездарна кадрова політика продовжується
Мажино до Манергейм Показати IP 5 Липня 2023 14:09
Щоб люди забули про попередника якого успішно відпустять в Іспанію.
Василь Показати IP 4 Липня 2023 16:24
Безперечно має! Бо це підрив тилу,довіри до систем управління і ця хвороба корупції зайшла вже досить далеко.Адже там не тільки воєнком ,а вся система воєнкомату.Дуже великі гроші.
Правда Показати IP 5 Липня 2023 07:26
До чого тут Залужний.Так ніби Сирський займається кадрами ТЦК,до речі ніби і не державної структури...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus