USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

Колишній тренер «Волині» Віталій Кварцяний назвав головні недоліки збірної України

13 Жовтня 2021 17:08
Член виконкому Української асоціації футболу, голова Асоціації футболу Волині, колишній тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний вважає, що гра збірної України ще далека від ідеалу.

На думку Віталія Кварцяного, після приходу на посаду тренера збірної Олександра Петракова у збірної вистачає недоліків, пише Gazeta.ua.

«Три речі, які не сподобались у грі збірної України. Перше. В обороні все ж є нервозність і не вистачає впевненості. Друге. Аж надто багато боротьби виконують півзахисники. І Шапаренко, і Ярмоленко, і Соболь. А Степаненко весь час на нозі сидить – блокує, перехоплює, виконуючи роботу чистильника і в середині поля, і в захисті. Вони виконують більше руйнівної роботи, ніж конструктивної, творчої. Якби збалансувати атаку й оборону, то команда була би сильнішою.

Третє. Збірна багато грає назад. Навіть у першому таймі гри з Фінляндією. Пам’ятаєте, на початку були невпевнені дії, пас назад і перехоплення? Краще йти в обіграш суперника і рухатися вперед. Не вийшло – що ж, так тому і бути. Але зате рухатися вперед, а не здавати назад. Ось це хвороба, недолік нашої збірної, який треба викорінювати», – поділився Кварцяний в інтерв’ю FanDay.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Експерт Показати IP 13 Жовтня 2021 19:49
Ну, і самим великим недоліком у грі збірної є те, шо Петраков не вміє так, як Кварцяний, роздавати %обаки футболістам у роздягалці !
Хрен собачий Показати IP 14 Жовтня 2021 13:40
Кварца в збірну... :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus