USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Команда Зеленського менш ніж за добу зібрала понад 130 тисяч прихильників

2 Січня 2019 14:51
На сайті майбутнього кандидата в президенти Володимира Зеленського менше ніж за добу зареєструвались 130 тисяч прихильників.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, який оголосив про свій намір іти у президенти, збирає команду через спеціальний сайт https://ze2019.com/team.

Менш ніж за добу на ньому зареєструвалося понад 130 тисяч прихильників актора – попри те, що у перші хвилини роботи сторінки 1 січня на неї здійснили потужну хакерську атаку. За повідомленням студії «Квартал 95» у Facebook, протягом півгодини на сайт прийшло 2,5 млн запитів.

«Щойно з’явився сайт нашого руху «Слуга народу», щойно наша «невелика пташка» полетіла вгору – нас атакували хакери. Ми впораємося з цією атакою. Дякуємо, що ви з нами. Всіх переможемо. Ми – молодці!» – звернувся Зеленський до прихильників, коментуючи ситуацію.

Роботу сайту швидко відновили. Після завершення усієї процедури реєстрації користувачі отримують картинку із написом «ПреЗедент. Слуга народу». Головна вимога до потенційних членів команди – відсутність політичного минулого.

Як повідомлялося раніше, лідер «Студії Квартал-95» Володимир Зеленський, який оголосив про намір балотуватись у президенти, закликав українців приєднуватись до своєї команди
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луцький Показати IP 2 Січня 2019 15:13
Не можемо зрозуміти кварталівців, які самовпевнено пересунули виступ Президента і запропонували свого шоумена. Це ж треба бути таким самопихатим...!
ВВ до Луцький Показати IP 2 Січня 2019 16:11
"не можемо" це хто? ти і твоя команда, чи за всіх починаєш говорити? для народу поки нічого не мінялось на краще з незалежності. Пора пробувати новий підхід.
Іра Показати IP 2 Січня 2019 17:56
Супер...
Александр Показати IP 3 Січня 2019 00:16
А не кажеться ли вам Луцкий что слишком много "фээ" исходит! Выступление президента!?? Или опять обещания и разговоры ни о чем передвинули! Ну и молодцы! Нужно хоть кому-то начинать двигать,а не сидеть!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus