USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зеленський оприлюднить виборчу програму вже після реєстрації кандидатом

1 Січня 2019 23:32
Старт передвиборчої кампанії позначився рішенням одного з найбільш рейтингових можливих кандидатів таки брати участь у боротьбі за крісло президента. Володимир Зеленський ітиме на вибори, хоч його програма досі нікому не відома, а інформації про команду обмаль, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Новина, що пролунала за кілька секунд до Нового року, одразу спричинила вибух у мережі: одні декларували готовність голосувати за Зеленського, інші критикували це рішення, треті раділи нагоді подивитися у найближчі місяці цікаве політичне шоу.

У рейтинги президенських перегонів Володимира Зеленського і Святослава Вакарчука політологи включили навесні цього року. Чи йтиме Зеленський на вибори – дотепер точної відповіді на це питання не знав ніхто, хоча у більшості опитувань відомий шоумен входить у двійку лідерів та навіть обганяє діючого главу держави. Сам шоумен із цього приводу багато жартував і тим тільки додавав інтриги.

Юрист за освітою та менеджер успішних проектів, Зеленський досі тримався осторонь політики. Хоча, з його слів, пропозиції долучитися до різних політичних сил йому надходили неодноразово, зокрема і від президента Порошенка. Наприкінці 2017 року Зеленський зареєстрував свою партію за назвою відомого серіалу "Слуга народу", де зіграв головну роль.

Зеленський був одним з перших артистів, який від початку російської агресії відмовився від гастролей в РФ, активно виступає за повернення Криму та Донбасу, але наголошує, що робити це потрібно передусім мирним шляхом. Щодо діалогу з Росією, то будь-які рішення, на думку Зеленського, слід вирішувати шляхом референдуму. Свою передвиборчу програму обіцяє оприлюднити після того, як подасть свої документи до ЦВК і стане офіційним кандидатом у президенти.

Нагадаємо, у новорічну ніч Володимир Зеленський офіційно оголосив про те, що висуне свою кандидатуру на посаду президента України. Окрім того, він запросив у свою команду людей, які не були у політиці. Для цього він створив сайт, який одразу атакували хакери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 3 Лютого 2019 22:33
Мої зусилля допоможуть побороти корупцію)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus