USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Командир назвав Аллаха боягузом: нові подробиці розстрілу мобілізованих на полігоні в Росії

16 Жовтня 2022 20:25
У Бєлгородській області РФ мобілізовані влаштували стрілянину на полігоні, через що загинуло багато військових. Це сталось через те, що командир назвав Аллаха боягузом.

Про це пише російський проєкт Astra, передає ТСН.

Російський військовий, який був на полігоні, розповів, що розстріл міг статись через релігійний конфлікт. Він розповів, що дагестанець, азербайджанець та адигеєць хотіли написати відмову від участі у війні. Підполковник Андрій Лапін роздратувався через цей факт та заявив, що війна Росії проти України – «священна».

Військовий таджицького походження йому відповів, що «священна війна для мусульман – це війна проти невірних». Тоді Лапін заявив, що «Аллах тоді боягуз». Це роздратувало мусульман і тоді троє військових з Таджикистану сказали мусульманам відійти в бік. Після цього почали розстрілювати росіян. На місці інциденту загинуло 29 російських військових, серед яких є і Лапін.

Двох таджиків вбили на місці події, ще один мобілізований встиг втекти.

Як ми писали, у селищі Солоти Бєлгородської області 15 жовтня троє військових влаштували стрілянину на полігоні. Деякі російські пабліки повідомляли, що в тій військовій частині перебувало понад 100 окупантів, яких вмовляли погодитись на штурм Лимана, але вони відмовлялись.

У Міноборони держави-агресора стрілянину назвали «терористичним» актом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 16 Жовтня 2022 21:16
І тут Лапін.
Радувець Ларіса до Вася Показати IP 17 Жовтня 2022 02:18
Порода така )))
Пецька Показати IP 16 Жовтня 2022 22:41
Родич нашого мародера лапіна-шаляпіна ?
Вася Олика ПЛ Показати IP 16 Жовтня 2022 23:29
Ху...ня якась ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus