USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Комунальне підприємство у Луцьку придбає засоби зовнішньої реклами

23 Січня 2019 19:35
Для того, аби інформувати лучан про соціальні ініціативи та ефективніше наповнювати бюджет міста, КП «Луцькреклама» уповноважили придбати засоби зовнішньої реклами.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 23 січня.

Вирішили уповноважити КП «Луцькреклама» придбати засоби зовнішньої реклами для використання у господарській діяльності підприємства з метою розміщення соціальної реклами, інформації на замовлення виконавчого комітету Луцької міської ради, іншої інформаційної та рекламної продукції.

Плата за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності територіальної громади Луцька, перераховується до загального фонду бюджету міста відповідно до рішень Луцькради.

Придбання засобів зовнішньої реклами комунальним підприємством «Луцькреклама» для ведення відповідної господарської діяльності дозволить більш ефективно реалізовувати політику щодо інформування населення про соціальні ініціативи, донесення інформації про діяльність міської ради та виконавчого комітету, у тому числі про організовані та/або підтримані органами місцевого самоврядування заходи, ефективніше наповнювати бюджет міста за рахунок розширення сфери господарської діяльності підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus