USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Комунальні заклади Волині передають на потреби ЗСУ понад 10 автівок

10 Серпня 2022 08:37
Комунальні заклади Волині передають для Збройних сил України понад 10 автівок.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради.

Так, у проєкті сесійного рішення «Про передачу транспортних засобів» йдеться про передачу з балансу обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф і фтизіопульмонологічного медцентру чотирьох санітарних автомобілів для потреб 100-тої окремої бригади територіальної оборони. Ще два авто марки Peugeot Boxer 2013 року випуску з балансу волинської «екстренки» буде передано двом іншим військовим частинам.

Окрім того, обласною філармонією для потреб 6 прикордонного Волинського загону буде передано автомобіль марки ГАЗ 5312. А на баланс нацгвардійців – автобус ПАЗ 32051 від обласного еколого-натуралістичного центру.
З балансу Люблинецького ліцею та санаторію "Лісова пісня у користування Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки перейде автобус ЛАЗ 520700 та два автомобілі УАЗ.

Більшістю голосів члени профільної комісії рекомендували сесії підтримати відповідний проєкт рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus