USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Конгрес США розпочне публічні слухання з імпічменту Трампа вже цього місяця

1 Листопада 2019 22:25
Спікер Палати представників США Ненсі Пелосі очікує, що вже цього місяця розпочнуться публічні слухання в контексті розслідування з імпічменту президента Трампа, однак не знає, скільки ще триватиме весь процес.

Про це впливова конгресвумен сказала в інтерв’ю Bloomberg TV, що вийшло в п’ятницю, передає Укрінформ.

«Я припускаю, що громадські слухання відбудуться в листопаді», – зауважила Пелосі.

При цьому вона підкреслила, що будь-яке питання в процесі імпічменту має бути доведене до кінця.

Водночас, вона зазначила, що не може сказати про часові рамки розслідування. «Я не знаю, яким буде графік», – зауважила спікер. Пелосі також зауважила, що слухання свідків за зачиненими дверима триватимуть, «допоки вони будуть продуктивними».

Як відомо, у четвер Палата представників США більшістю голосів прийняла резолюцію, яка встановлює формальні процедури для нинішнього процесу імпічменту президента Сполучених Штатів.

Резолюція встановлює правила та процедури проведення слухань свідків, у тому числі офіційних посадовців та колишніх чиновників адміністрації Трампа, а також виклику повістками документів, пов’язаних з розслідуванням.

Голосування в Конгресі, яке, по суті, є першим в межах розслідування з імпічменту, вважається важливим кроком у цьому процесі. Тим не менше, демократи вимушено пішли на цей крок під тиском заяв республіканців у порушенні процедурних норм, а також після відмови адміністрації Трампа надавати документи та дозволяти чиновникам виступати на слуханнях.

Нагадаємо, слухання свідків у справі про імпічмент президента США Дональда Трампа поновили в Палаті представників Конгресу.

Розслідування з імпічменту глави Білого дому було ініційоване наприкінці вересня демократичною більшістю в Палаті представників Конгресу США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus