USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Конкурс на найкращу концепцію облаштування території біля Луцького замку продовжили

15 Травня 2020 16:45
Термін проведення другого туру архітектурного конкурсу на кращу концепцію розвитку території, прилеглої до Луцького замку, продовжили на місяць.

Про це йшлося 15 травня під час засідання позачергового виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд виконкому винесли проєкт рішення Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 18.12.2019 №824-1 «Про оголошення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу концепцію розвитку території, прилеглої до Луцького замку».

Як зазначено в пояснювальній записці до проєкту рішення, запропоновано збільшити термін проведення ІІ туру Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу концепцію розвитку території, прилеглої до Луцького замку. Така необхідність виникла у зв’язку з обмеженнями, викликаними епідемією COVID-19.

Отож, другий тур конкурсу, який розпочався 21 квітня, триватиме до 20 липня (мав тривати до 22 червня).

Нагадаємо, на початку зими минулого року виконавчий комітет Луцької міської ради оголосив Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на найкращу концепцію розвитку території, прилеглої до Луцького замку.

Конкурс складається з двох турів – відкритого і замовленого конкурсів. Перший із них закінчився 23 березня. Його учасники розробили ескіз-ідеї розвитку згаданої території. Загалом на конкурс було подано 19 робіт.

Із усіма поданими на конкурс проєктами можна ознайомитися тут: Родельбан на схилах замку, острів і луцька Бессарабка: як зміниться Старе місто. Проєкти

Відзначимо, що призовий фонд конкурсу становить 200 000 гривень, який розділять між трьома першими призовими місцями:

- перше місце – 75 000 гривень;

- друге місце – 50 000 гривень;

- третє місце – 25 000 гривень.

Також є заохочувальні премії в сумі 50 000 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нострадамус Показати IP 15 Травня 2020 17:52
Замок Любарта i хай-тек. Дуже "гарно"... :-(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus