USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинському селі облаштують зупинку громадського транспорту

17 Грудня 2018 18:16
З робочим візитом у село Малі Голоби, що на Камінь-Каширщині, завітала народний депутат Ірина Констанкевич. У селі немає ні школи, ні клубу, ні дороги…Маленька кімнатка сільського ФАПу не могла вмістити всіх охочих поспілкуватися з нардепом, бо ж люди знають, що жодне їх звернення не залишиться без уваги. Ось вже незабаром на прохання місцевих у селі облаштують зупинку громадського транспорту.

Насамперед Ірина Мирославівна подякувала селянам за те, що попри буденні справи знайшли час зустрітися з нею, а також за підтримку, адже на виборах 2016 року понад 80 відсотків жителів села Малі Голоби довірилися Ірині Констанкевич, йдеться на сайті нардепа.

Люди тут у відчаї, бо заледве зводять кінці з кінцями, роботи немає, школи немає, клубу немає, хоч сідай та плач. Селяни кажуть - вже не вірять, що у цій державі колись стане жити краще, а ця влада вже зовсім «озвіріла» з цінами, тарифами, реформами.

Ірина Констанкевич наголосила, що нині сподіватися на допомогу від держави не доводиться, а тому треба ставати господарями на своїй землі. Вже 23 грудня відбудуться вибори до ОТГ, де буде можливість обрати для себе справжнього господаря, який не буде турбуватися про власні статки, а працюватиме на благо громади.

«У мене пенсія 1500 гривень, я не маю можливості навіть ліки собі купити, скоро з голоду тут будемо помирати. Допоможіть нам рідненька, бо про нас всі забули», - не стримувала сліз місцева бабуся.

Ірина Констанкевич не залишає жителів села «сам на сам» із їхніми проблемами. Вже вдалося замінити вікна в місцевому ФАПі, незабаром на прохання жителів буде облаштована зупинка громадського транспорту. Люди ще довго не відпускали свого нардепа, бо в кожного болить своє: комусь не вистачає мізерної пенсії, інші просять допомоги на лікування, а треті прийшли, бо просто хочуть бути почутими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus