USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Конструкцію на зупинці біля «Укртелекому» знесуть?

18 Червня 2012 17:57
Суд зобов’язав підприємця Сергія Тарасюка знести конструкцію, що розташована на зупинці на проспекті Перемоги біля приміщення ПАТ «Укртелеком» у Луцьку.

Про це чоловік розповів міському голові Миколі Романюку під час прийому громадян з особистих питань 18 червня.

Підприємець прийшов до градоначальника за порадою, адже вважає, що його ошукали. Сергій Тарасюк стверджує, що виконав усі вимоги ПАТ «Укртелеком», зокрема, за власні кошти замінив частину якихось мереж; комунальників, адже поклав бруківку на зупинці. Крім того, чоловік запевняв міського голову, що усі документи щодо облаштування зупинки у нього в порядку.

Сергій Тарасюк переконаний, що через обставини, що не залежать від нього, суд зобов’язує знести конструкцію. «Може її посунути трохи ту зупинку? Що мені робити, я не знаю. Апеляцію думаю подавати…» - розповів підприємець Романюку.

Посадовець відповів, що не може замість бізнесмена вирішити, що робити, але точно знає, що зупинку «підсунути» не вдасться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юрко Показати IP 18 Червня 2012 21:30
Гарна та зручна зупинка. І кому ж це вона заважала? Мабуть, що не зв"язківцям!
Лучанка до Юрко Показати IP 19 Червня 2012 10:12
Мабуть самому меру,якщо він н езнає що робити, то що він робити у даному кріслі?
Пилип Показати IP 19 Червня 2012 12:24
ВН, а фото зупинки тяжко дати замість бульдозера???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus