USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Консультації щодо власної справи, працевлаштування та фіграмотності: у Луцьку відкрили бізнес-консультативний центр «Я можу, я мрію, я роблю!»

4 Жовтня 2023 17:10
На базі Луцького педагогічного коледжу запрацював бізнес-консультативний центр «Я можу, я мрію, я роблю!».

Про це повідомляє Волинська ОВА.

Напрямки роботи центру: консультування з питань працевлаштування, індивідуального бізнесу, карʼєрного розвитку; консультація та навчання з діагностики бізнес-моделі товару/послуги/сервісу; навчальні сесії (тренінги та вебінари) з підвищення економічного та лідерського потенціалу жіноцтва; проведення ігрових занять для жінок з фінансової грамотності. Записатися на консультацію можна за телефоном: 066 294 83 19.

«Ментальне здоров’я громадян – це основа економічної спроможності держави. Тож новостворений центр планує долучати і психологічну складову супроводу та активно співпрацювати з Волинським обласним центром зайнятості, департаментом соціальної та ветеранської політики ОДА, хабом "ВОНА" та благодійним фондом "Рокада"», – зазначила регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров'я Наталія Коструба.

Читати ще: Понад тисяча врятованих доль: на Волині вже рік працює хаб для жінок, які зазнали насилля

Водночас заступниця голови ОДА Мирослава Якимчук нагадала, що обласна державна адміністрація впроваджує Всеукраїнську програму ментального здоров’я на Волині за підтримки першої леді Олени Зеленської, тож влада сприятиме розвитку центру у цьому напрямку.

Слід зазначити, що бізнес-консультативний центр «Я можу, я мрію, я роблю!» створили у межах проекту ГО "Ґендерний креативний простір" за підтримки уряду Канади через Міністерство міжнародних справ Канади та організації ACTED.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Корiнний лучанин Показати IP 4 Жовтня 2023 20:49
А "фiграмотнiсть" це фiгова грамотнiсть?
А Показати IP 5 Жовтня 2023 09:09
Потім вихід у реальність. Де корупція і тупість закону.гетьманцеви непередбачувані, перевірки,шантаж і залякування.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus