USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Контрабандисти на Волині перевозили цигарки мотодельтапланом

13 Серпня 2018 15:23
Сьогодні вночі військовослужбовці Львівського прикордонного загону виявили на старій злітно-посадковій смузі біля населеного пункту Старий Порицьк, що у Волинській області, зловмисників, котрі переправляли контрабандні цигарки.

Повідомляє прес-служба Львівського прикордонного загону.

Двоє громадян України активізували мотодельтаплан неподалік державного кордону.

При наближенні мобільної групи прикордонників літальний апарат, який знаходився на смузі, відразу здійнявся в повітря. На місці охоронці кордону виявили двох громадян України разом з автомобілем литовської реєстрації. В транспортному засобі знаходилися 14 пакунків сигарет.

А під час подальших пошукових заходів спільно зі співробітниками Національної поліції, неподалік також виявили ще два покинутих автомобілі «УАЗ» та «Опель». У транспортних засобах знаходилось 9 пакунків із тютюновими виробами, одяг та шолом пілота.

Тютюнові вироби – а це понад 20,5 тисяч пачок сигарет, три автомобілі, речі осіб, які, скоріш за все, використовувалися у протиправній діяльності, передано представникам Національної поліції.

Прикордонники відразу поінформували польських колег, аби запобігти правопорушенню по обидва боки кордону.

Стосовно двох затриманих осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 185-10 КУпАП, так як під час затримання вони спробували вдатися до втечі. Крім того, направлено повідомлення про виявлення ознак злочину за ст. 204 ККУ щодо незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus